Surpriză de proporţii la hochei, meci fabulos făcut de CSM Dunărea
Foto: Foto: Sorin Pană

Surpriză de proporţii la hochei, meci fabulos făcut de CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meci fabulos făcut de CSM Dunărea marţi seară, la prima apariţie în acest sezon într-un joc oficial pe gheaţa Patinoarului Artificial. Gălăţenii au furnizat surpriza campionatului, reuşind să învingă una dintre pretendentele la câştigarea Ligii Naţionale, Corona Braşov, cu scorul de 4-3!

Primul gol al partidei a fost marcat la jumătatea reprizei secunde de cehul Radim Kristan, într-un moment în care echipa sa, Dunărea, era în inferioritate numerică! Apoi, Adam Vylcil a punctat pentru 2-0, iar braşovenii au redus din diferenţă puţin înaintea celei de-a doua pauze.

Gălăţenii au continuat să joace senzaţional şi în repriza a treia, iar Mircea Necula a marcat pentru 3-1. Cu şapte minute înainte de final braşovenii s-au apropiat din nou la un singur gol diferenţă, dar la faza imediat următoare veteranul Cătălin Geru a refăcut avantajul de două goluri.

Finalul a fost incendiar: Corona Braşov a înscris golul de 4-3 când mai erau două minute de joc, au scos portarul forţând egalarea, dar gălăţenii, deşi penalizaţi cu două eliminări, s-au apărat eroic şi au rezistat până la capăt.

De menţionat că braşovenii nu şi-au folosit jucătorii străini, dar chiar şi aşa au o echipă redutabilă, cu opt componenţi ai echipei naţionale, toţi aflându-se pe gheaţă la meciul de marţi seara.

Citit 1715 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2012 11:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.