Suporterii Oţelului au protestat din nou la meciul cu Brăila

Suporterii Oţelului au protestat din nou la meciul cu Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La partida de joi seară, din Cupa României, în care Oţelul a câştigat cu scorul de 3-0 în faţa rivalilor de la CF Brăila, „ultraşii” de la Peluza Nord au protestat după ce au fost înjuraţi de doi jucători ai roş-alb-albaştrilor. „După ce ne-am pregătit toată săptămâna pentru meciul cu Brăila, ne-am luat zile libere de la serviciu, am investit bani, muncă, stres, pentru a realiza o coregrafie şi a avea o atmosferă plăcută la meci, Brăneţ şi Pena ne-au răsplătit cu înjurături, fără a fi provocaţi”, a spus Leonard Gâbu, liderul peluzei gălăţene. De la jumătatea primei reprize, fanii de la Peluza Nord şi-au scos bannerele de pe garduri şi au reluat protestele la adresa jucătorilor. „Am scandat numele lui Giurgiu, Paraschiv, Viglianti, Sârghi sau Costin, pentru că ei sunt jucători cu caracter şi întotdeauna au respectat suporterii. Pe noi ne interesează respectul şi ataşamentul faţă de club, mai mult decât performanţa. Am fost în deplasări şi am susţinut echipa şi de pe locul 16”, a adăugat Leonard.

„Îmi pare rău că nu am rămas cu ce a fost frumos la meciul cu Brăila, o calificare în sferturile Cupei plus o victorie în faţa rivalilor. I-am tratat cu respect pe suporteri, ei trebuie ascultaţi şi înţeleşi, dar trebuie să înţeleagă că ne fac rău prin acele scandări. Sper să ajungem la o împăcare, e spre binele tuturor, suporterii reprezintă o parte a clubului nostru”, a declarat Narcis Răducan, directorul general al Oţelului.

În urma celor întâmplate la jocul cu CF Brăila, portarul Oţelului, Cristian Brăneţ, şi-a cerut oficial scuze faţă de suporteri.

Citit 1514 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.