Duminică, ne luptăm cu Gaz Metan: Oţelul, în căutare de puncte şi de jucători
Foto: Foto: Sorin Pană

Duminică, ne luptăm cu Gaz Metan: Oţelul, în căutare de puncte şi de jucători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii vor evolua pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, una dintre principalele contracandidate la retrogradare * Antrenorul Viorel Tănase are mari probleme de lot înaintea jocului de duminică


Chiar dacă pare doar un vis urât de moment, Oţelul ocupă în continuare locul 15, retrogradabil, având mare nevoie de victorie duminică pentru a ieşi la suprafaţă după o perioadă de şase etape în care a rămas sub linie. „Este un meci foarte important în care vrem să ne impunem, să luăm toate cele trei puncte, pentru că astfel am fi siguri că depăşim locul retrogradabil ocupat în acest moment. Nu va fi uşor, Gazul are o echipă bună, imprevizibilă, cu fluctuaţii de formă, dar care poate pune probleme în orice moment”, a spus Viorel Tănase, antenorul roş-alb-albaştrilor.

Marcatorul unei duble la meciul din Cupa României cu CF Brăila, Liviu Băjenaru, a declarat că meciul cu Gaz Metan a devenit mai important decât cel disputat joi seară. „Nu e neapărat să înscriu eu, e bine şi dacă dau pasă de gol. Până la urmă important e să câştige echipa, pentru că avem nevoie de puncte la situaţia în care ne aflăm. Cele două goluri cu Brăila au fost importante mai mult pentru moral, pentru că am trecut printr-o perioadă mai slabă”, a spus Băjenaru.

Absenţe importante pentru „Tase”

Antrenorul gălăţenilor, Viorel Tănase, întâmpină mari probleme de lot înaintea jocului de duminică cu Gaz Metan. Pe lângă fotbaliştii accidentaţi pe o perioadă mai mare, Branko Grahovac, Silviu Ilie şi Bruce Inkango, pe lista indisponibililor au apărut Gabriel Paraschiv, suspect de o ruptură după meciul cu Brăila, Sergiu Costin, care a absentat şi la ultimele două partide, dar şi mijlocaşul Dănuţ Enescu. În plus, Punosevac este incert, iar Buş nu mai face parte din calculele antrenorului gălăţean. „Am foarte mulţi absenţi, dar am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie. Avem şi juniori buni, există soluţii”, a precizat „Tase”.

Au început negocierile pentru transferuri

Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, a declarat că au început deja negocierile pentru transferurile pe care gălăţenii vor să le efectueze în pauza de iarnă. „Am început negocierile, vom pleca în weekend să vedem jucătorii pe care îi monitorizăm. Vom aduce jucători atât din străinătate, cât şi din ţară. Vor şi pleca o parte din jucătorii actuali, vom vedea în pauza de iarnă care sunt aceştia”, a spus Răducan.

Partida Oţelul - Gaz Metan este programată duminică, de la ora 19,00 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport.

Preţul biletelor este acelaşi ca şi până acum: 15 lei la tribuna I, 10 lei la tribuna a II-a şi 5 lei la peluze.

Citit 1653 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 22:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.