Efect al episodului "Ceahlăul": Oţelul îşi schimbă faţa la meciul cu FC Vaslui

Efect al episodului "Ceahlăul": Oţelul îşi schimbă faţa la meciul cu FC Vaslui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puţin patru dintre titularii din partida pierdută la Piatra Neamţ vor sta, în cel mai bun caz pentru ei, pe banca de rezerve, la următorul joc de campionat


Antrenorul Viorel Tănase a fost numai „tunete şi fulgere” înaintea antrenamentului de ieri, vocea sa cu un ton foarte ridicat auzindu-se dincolo de poarta stadionului în timpul şedinţei de analiză a meciului pierdut la un scor umilitor sâmbăta trecută, la Piatra Neamţ, 1-4 cu Ceahlăul.

Supărarea tehnicianului nu va rămâne manifestată doar printr-o muştruluială verbală, Tănase declarând că urmează să întocmească un referat către conducerea clubului prin care va cere amendarea a patru jucători pentru nerespectarea sarcinilor de joc. „Cuantumul amenzilor va fi în funcţie de hotărârea conducerii executive a clubului, cine nu respectă sarcinile de joc, plăteşte, inclusiv cu postul în echipă. Cine nu se dedică total echipei nu va mai fi văzut între primii 11 sau chiar între primii 18”, a declarat Viorel Tănase.

Conform surselor noastre, cei patru jucători ce vor fi amendaţi sunt Cucu, Sipovici, Cârjă şi Iorga.

Astfel, se preconizează destule schimbări în echipă pentru meciul următor, cel cu FC Vaslui de pe teren propriu, programat luni, 19 noiembrie. Totuşi, antrenorul a lăsat să  se înţeleagă că jucătorii care l-au dezamăgit în partida de la Piatra Neamţ mai au o şansă să poată intra pe teren în partida cu rivalii din Vaslui. „Vor fi schimbări, chiar dacă nu majore. Mai e o săptămână până la următorul meci în care îşi pot remedia comportamentul”, a adăugat Tănase.

Mâine, amical cu Sheriff Tiraspol

Până la meciul cu FC Vaslui, din etapa a 16-a a Ligii I, Oţelul va mai susţine un alt meci, de data aceasta unul amical, în compania liderului din campionatul Republicii Moldova, FK Sheriff Turaspol. Partida de verificarea va avea loc miercuri, pe stadionul Oţelul, cu începere de la ora 16,00.

FK Sheriff Tiraspol, grupare pregătită de fostul antrenor al Oţelului din 2005, Mihai Stoichiţă, conduce detaşat Divizia Naţională din Republica Moldova. După 16 etape are 41 de puncte, cu şase mai multe decât ocupanta locului al doilea, Dacia Chişinău.

Citit 2137 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2012 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.