Tănase va cere amendarea jucătorilor după eşecul cu 4-1 din meciul cu Ceahlăul

Tănase va cere amendarea jucătorilor după eşecul cu 4-1 din meciul cu Ceahlăul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei de la Ceahlăul au profitat din plin de autosuficienţa adversarilor şi pentru prima dată după cinci ani au înscris patru goluri într-un meci din Liga I. Prestaţia jenantă a roş-alb-albaştrilor nu va rămâne netaxată, antrenorul Viorel Tănase anunţând că va cere sancţionarea financiară a jucătorilor


 

Meciul de la care se aştepta să se confirme ieşirea Oţelului din criză s-a transformat într-un fiasco. Componenţii echipei gălăţene au eşuat lamentabil într-un meci cu o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, evoluând de parcă nu le-ar fi păsat de oportunitatea de face pasul spre prima jumătate a clasamentului. Nemţenii au fost mereu primii la minge, au alergat în draci şi au colorat totul în portocaliu, de parcă ei ar fi fost singuri pe teren. Dincolo, jucătorii gălăţeni n-au contat deloc în acest meci, uimindu-şi suporterii cu cât de multe pase direct la adversar pot să dea. Doar cinci minute au avut fanii Oţelul de ceva mărunţis speranţă de la acest meci, după golul superb reuşit de Giurgiu, pentru 2-1. Antrenorul Viorel Tănase a riscat încercând să forţeze măcar egalarea prin scoaterea unui fundaş lateral şi introducerea unui mijlocaş ofensiv, însă Ceahlăul a punctat aproape imediat pentru 3-1 şi restul n-a mai fost decât sare pusă cu sacul pe rana sângerândă a unei echipei gălăţene cu aspect de muribund. Ceahlăul nu mai marcase patru goluri în Liga I din 2007, de la un 4-0 cu Gloria Buzău, în timp ce Oţelul a încasat în acest meci tot atâtea goluri câte primise în toate ultimele şapte etape la un loc!

Tănase anunţă amenzi şi multe schimbări în echipă

Antrenorul Viorel Tănase s-a declarat foarte dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, spunând că va cere conducerii executive să-i sancţioneze financiar pentru prestaţia de la Piatra Neamţ. „Un eşec la care nu mă aşteptam, unul pe care mi-l asum pentru că eu sunt cel care am riscat când eram conduşi cu 2-1, sperând să egalăm. Factorul determinare a lăsat de dorit, sunt foarte supărat pe majoritatea jucătorilor. Faţă de meciul precedent, cel cu Mediaşul, eu nu mi-am recunoscut echipa. Simpla prezenţă în teren nu-ţi aduce puncte, iar pentru o astfel de atitudine vor plăti, atât pecuniar cât şi cu locul din echipă. Asta nu înseamnă că nu cred în potenţialul lor în continuare”, a declarat Viorel Tănase.


CEAHLĂUL - OŢELUL 4-1 (1-0)

 

Meci disputat sâmbătă la Piatra Neamţ, în etapa a 15-a din Liga I; spectatori 3.000

Au marcat: Bădescu 19’, Aloisio 48’ şi Stana 79’, 88’, respectiv Giurgiu 73’

CEAHLĂUL Piatra Neamţ: Miron - Moreno, Aloisio, Ichim, Barna - Achim, Monroy - Bădescu (Velici '78), Golubovici, Constantinescu (Rusu '88) - Lukanovici (Stana '63). Antrenor: Constantin Enache.

OŢELUL Galaţi: Brăneţ - Cârjă (Viglianti '76), Sîrghi, Sipovici, Cucu - Giurgiu, Neagu (Buş '61) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi '52) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

Cartonaşe galbene: Stana '81 / Cârjă '24, Sipovici '87

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Florin Eduard Ungureanu, Daniel Mitruţi (asistenţi) - Horaţiu Feşnic (rezervă)

Citit 1811 ori Ultima modificare Duminică, 11 Noiembrie 2012 23:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.