Viorel Tănase nu e de acord cu sistemul de 14 echipe în Liga I: „Dispar echipe, numai fotbalul are de pierdut”

Viorel Tănase nu e de acord cu sistemul de 14 echipe în Liga I: „Dispar echipe, numai fotbalul are de pierdut”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viorel Tănase, antrenorul Oţelului, a declarat că nu este de acord cu sistemul impus de Liga Profesionistă de Fotbal pentru ediţia 2014-2015, cu doar 14 echipe componente la nivelul primului eşalon. „Nu sunt de acord cu formula de 14 echipe în Liga I, dar probabil a influenţat la luarea acestei decizii şi situaţia precară de la majoritatea cluburilor. Chiar dacă se spune că se vor concentra valorile într-un asemenea sistem, cred că fotbalul ar avea de pierdut pentru că dispar echipe de fotbal din primul eşalon. Opinia mea nu are nicio legătură cu locul ocupat în acest moment de Oţelul pentru că suntem un club de tradiţie care trece doar printr-un moment mai dificil”, a spus „Tase”.

Altfel, antrenorul gălăţenilor a afirmat că ia în calcul punctele acumulate pe teren de echipa sa şi că speră ca aceasta să fie şi decizia finală a Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS) cu privire la cele două puncte litigioase. „Eu ştiu că avem 16 puncte, luate pe teren, aştept decizia de la TAS, acolo unde cred că vom câştiga, aşa ar fi normal”, a declarat Tănase.

Următorul meci al roş-alb-albaştrilor este programat luni seară, de la ora 20,00, la Galaţi, contra celor de la FC Vaslui. „Nu mă gândesc la egal, tratez orice meci la victorie, indiferent de adversar. Avem mare nevoie de puncte şi nu ne permitem paşi greşiţi”, a adăugat tehnicianul gălăţean. Partida Oţelul – FC Vaslui va fi transmisă în direct de DolceSport.

Citit 1307 ori Ultima modificare Vineri, 16 Noiembrie 2012 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.