Oţelul dă 100.000 de euro pe primul transfer pentru retur

Oţelul dă 100.000 de euro pe primul transfer pentru retur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană şi-a început campania de transferări, prima achiziţie pentru anul viitor fiind un jucător cu profil ofensiv care poate evolua atât pe flancul stâng, cât şi mijlocaş central sau chiar atacant, în acest sezon el evoluând pe toate cele trei posturi amintite.

Este vorba despre Alexandru Zaharia, acum la CS Severin, care va fi legitimat la Oţelul în următoarea perioadă de transferuri. Zaharia a ajuns la Turnu Severin, împrumutat de la Juventus Colentina. Conform preşedintelui clubului bucureştean, Marian Rusen, fotbalistul în cauză este monitorizat de foarte mult timp de directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, gălăţeniil plătind pentru acest transfer 100.000 de euro.

"Alexandru a fost în curtea noastră de la 8 ani, însă în acest an l-am împrumuat la CS Severin. Îl felicit pe Narcis pentru faptul că a avut curaj să-l transfere la Oţelul. Să ştiţi că Narcis venea încă de când lucra la Steaua să-l urmărească pe jucător. De pe urma acestui transfer, noi ne-am ales cu 50.000 de euro, contravaloarea a 50 la sută din contract", a declarat Marian Rusen, pentru ProSport.

Alexandru Zaharia are 22 de ani şi a disputat 17 meciuri pentru CS Severin în acest sezon, marcând două goluri, ambele contra celor de la Pandurii Tg. Jiu (scor 2-2).

Citit 3091 ori Ultima modificare Luni, 19 Noiembrie 2012 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.