Meci cu o încărcătură emoţională specială: Oţelul contra lui Dorinel

Meci cu o încărcătură emoţională specială: Oţelul contra lui Dorinel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană va juca în acestă seară în deplasare, pe Naţional Arena, împotriva celor de la Dinamo, în ultima etapă a turului Ligii I * Probleme de efectiv majore pentru antrenorul Viorel Tănase, nu poate conta pe şapte dintre jucătorii săi


După victoria entuziasmantă în faţa celor de la FC Vaslui din runda trecută, gălăţenii pot avansa în prima jumătate a clasamentului cu o victorie în deplasarea cu Dinamo, echipa bucureşteană care acum condusă de fostul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu, cel care s-a aflat la cârma formaţiei gălăţene la câştigarea campionatului şi a Supercupei.

„Sigur că va fi un meci deosebit, nu au trecut nici trei luni de când am plecat de la Galaţi. Pentru mine a fost cea mai frumoasă perioadă şi îmi va rămâne Oţelul în suflet pentru totdeauna. Va fi puţin ciudat să stau pe banca cealaltă, dar pregătesc meciul la victorie pentru că am început pe un alt drum. Avem mare nevoie de victorie pentru că şi Dinamo trece printr-o perioadă mai dificilă”, a spus Dorinel Munteanu.

Gălăţenii au acumulat 19 puncte pe teren, dacă sunt luate în calcul şi cele două puncte litigioase, în cele 16 runde disputate până acum, în timp ce Dinamo ocupă poziţia a opta în clasament, cu 23 de puncte.

Lipsesc piese grele

Antrenorul Viorel Tănase întâmpină mari probleme de lot pentru jocul cu Dinamo din această seară. Pe lângă mai vechi accidentaţi Grahovac, Ilie, Costin, Inkango şi Paraschiv, lipsesc alte două piese grele din angrenajul echipei, mijlocaşul Ionuţ Neagu şi atacantul Marius Pena, ambii fiind suspendaţi, primul pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Pena după „roşul” încasat la meciul cu FC Vaslui. În schimb, va reveni fundaşul central Enes Sipovici, suspendat etapa trecută.

„E neplăcut să fie atât de multe indisponibilităţi, dar am încredere în toţi jucătorii din lot. Le-am spus jucătorilor că nu accept să avem un nivel mai slab ca atitudine, ca determinare, faţă de partida cu FC Vaslui. Chiar dacă vom evolua fără câţiva jucători importanţi mergem la Dinamo să câştigăm”, a spus „Tase”.

„Mergem după puncte”

Căpitanul Oţelului, Gabriel Giurgiu, a declarat că formaţia roş-alb-albastră merge după puncte la meciul cu Dinamo, mai ales că gălăţenii nu sunt străini de Arena Naţională, stadionul pe care se va desfăşura partida. „Am făcut o partidă bună etapa trecută contra Vasluiului şi trebuie să ne menţinem forma bună. Ne întoarcem pe Naţional Arena după ce am jucat acolo în Champions League, au fost meciuri frumoase, dar acum trebuie să fim conectaţi la prezent şi să ne întoarcem cu punct sau puncte din această deplasare”, a spus Giurgiu.

Partida Dinamo - Oţelul este programată în această seară, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Bucureşti şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

Citit 1524 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2012 23:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.