Oţelul îşi atacă fostul antrenor

Oţelul îşi atacă fostul antrenor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dorinel Munteanu va fi pentru prima dată adversar al echipei de care s-a despărţit cu lacrimi în ochi în urmă cu trei luni


Meci special în ultima etapă a Ligii I, duelul dintre Dinamo şi Oţelul aducându-l pe actualul tehnician al „câinilor”, Dorinel Munteanu, în postura de a fi adversar al echipei pe care a antrenat-o timp de trei ani şi jumătate şi cu care a câştigat în 2011 campionatul şi Supercupa.

Cei din tabăra gălăţeană spun că situaţia din clasament a ambelor echipe nu mai lasă loc de sentimentalisme decât pentru clipele de după terminarea meciului. „Meciul cu Dinamo este unul special, ţinând cont că vom juca împotriva echipei lui Dorinel Munteanu, cel care a făcut istorie la Oţelul. Fiind adversari direcţi, vor fi ambiţii mari, va fi un meci pe viaţă şi pe moarte”, a declarat Viorel Tănase, urmaşul „Neamţului” la conducerea tehnică a echipei din Galaţi.

Mijlocaşul Gabriel Giurgiu nu-şi face probleme că Dinamo ar avea avantajul de a avea un antrenor care îi ştie perfect pe toţi jucătorii gălăţeni. „Şi noi ştim foarte bine ce doreşte el de la jucători, dar nu cred că aceste aspecte vor conta prea mult”, a spus căpitanul Oţelului.

Viorel Tănase şi-a completat jucătorul, spunând că Oţelul de acum nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia Dorinel Munteanu. „Nu ştiu dacă ne mai cunoaşte chiar aşa de bine, am schimbat şi noi destule în ultimul timp. Oricum, îi ştim şi noi destul de bine echipe, am analizat meciul lor cu Viitorul, chiar dacă acum se va schimba ceva prin revenirea lui Grigorie”, a precizat „Tase”.

De asemenea, directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, se aşteaptă ca reîntâlnirea cu fostul antrenor să aducă o motivaţie suplimentară. „Jucătorii noştri îşi întâlnesc profesorul, ceea ce e o motivaţie foarte importantă pentru ei. De aceea, nu cred că este nevoie de o pregătire psihologică suplimentară pentru acest meci şi sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a spus Răducan. Acesta a adăugat că îşi face griji pentru starea terenului de pe National Arena: „Cu o seară înainte joacă şi Steaua acolo, în Europa League, sper totuşi să avem parte de un teren acceptabil”.

Dorinel Munteanu s-a despărţit de Oţelul pe 30 august, după un mandat de peste trei ani la cârma formaţiei gălăţene în care a strâns 121 de partide oficiale pe banca roş-alb-albaştrilor în toate competiţiile (campionat, Cupa României, Supercupa şi Liga Campionilor), bilanţul său fiind de 54 de victorii, 25 de remize şi 42 de înfrângeri, golaveraj 139-122.  El a preluat echipa Dinamo în urmă cu o săptămână.

Partida dintre Dinamo şi Oţelul, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20,30, putând fi urmărit pe Digi Sport.

Citit 1899 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Noiembrie 2012 23:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.