UPDATE Meciul din Cupă, amânat pentru 2013, se joacă doar cel din campionat

UPDATE Meciul din Cupă, amânat pentru 2013, se joacă doar cel din campionat
Duminică, la Iaşi, s-a jucat în condiţii improprii, pe zăpadă / sursa foto prosport.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Modificarea de ultimă oră, cererile cluburilor Oţelul şi CFR Cluj de a disputa ambele meciuri din semifinalele Cupei României anul viitor au fost în cele din urmă aprobate. În schimb, se vor disputa conform planificării iniţiale, la sfârşitul acestei săptămâni, partidele etapei a 20-a din Liga I.

Astfel, meciul Oţelul - Petrolul  din prima manşă a semifinalelor Cupei României ce trebuia să aibă loc miercuri seară a fost reprogramat pentru 17 aprilie 2013, iar returul pe 22 mai 2013.

Echipa gălăţeană va mai susşţine un singur meci în acest an, tot cu Petrolul, în campionat, duminică de la ora 18,00.


 

 

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi să respingă solicitările de reprogramare pentru anul viitor a partidelor din etapa a 20-a din Liga I şi a meciurilor tur din semifinalele Cupei României.

Astfel, Oţelul Galaţi va mai susţine două jocuri oficiale în acest an, ambele la Galaţi contra celor de la Petrolul Ploieşti. Primul este programat miercuri, 12 decembrie, de la ora 20.30, meciul tur din semifinalele Cupei României. Celălalt, din cadrul etapei a 20-a din Liga I, va avea loc duminină, de la ora 18.00.

Citit 2248 ori Ultima modificare Luni, 10 Decembrie 2012 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.