"Pomana porcului" a adus şi doi noi jucători: Astafei şi Vancea, transferaţi la Oţelul

"Pomana porcului" a adus şi doi noi jucători: Astafei şi Vancea, transferaţi la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În timpul banchetului tradiţional de la finalul sezonului, doi noi jucători semnau pentru echipa gălăţeană


 

Cei de la Oţelul, fotbalişti, conducerea tehnică şi executivă, alături de mai totţi angajaţii clubului şi câţiva suporteri, au avut ieri după amiază petrecerea tradiţională, la care clubul gălăţean a dat tonul cu mulţi ani în urmă şi obiceiul a fost apoi preluat de mai toate echipele din Liga I: Pomana porcului!

Faţă de anul trecut, a fost doar mai puţin şorici, doar un porc faţă de doi acum 12 luni, dar probabil cu singurii fotbalişti din ţară fără grija zilei de mâine, după ce dimineaţă le fuseseră virate salariile şi primele, Oţelul fiind astfel una dintre puţinele echipe din Liga I cu jucătorii plătiţi la zi!

În acordurile unui lăutar, căpitanul echipei; Gabriel Giurgiu, împreună cu directorul general Narcis Răducan, au pus mâna pe cuţite şi au crestat godacul, dând apoi liber la sorici celor din jur. Nu a durat mai mult de zece minute până când n-a mai rămas nimic deasupra slanei.

Om cu frica lui Dumnezeu, Narcis Răducan a avut un singur gând în faţa camerelor de luat vederi, să-şi asigure preotul - duhovnic că doar a pus mâna, nu şi gura. "O pun din capul porcului, n-am mâncat, pentru că din imagini se poate crede altceva. N-am pus gura, să nu creadă altceva preotul la care mă spovedesc, ţin post la fel ca toată familia", a spus Narcis Răducan.

Sărmăluţe şi transferuri

Apoi, porcul a fost repede tranşat iar bucătarii gazdei, Viva Club, s-au mişcat repede pentru a pregăti sărmăluţele. La fel de rapid a fost şi directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, care a stat atent mai degrabă la telefon decât la ce se întâmpla în jurul său. De înţeles, de vreme ce "negocierile sunt foarte avansate pentru Astafei şi Vancea", aşa cum ne spunea unul dintre oficialii clubului, mai ales că vara trecută pe Astafei l-a ratat Oţelul doar pentru o reacţie târzie în finalizarea negocierilor. Mijlocaşul de bandă de la Gaz Metan va ajunge acum cu siguranţă la Oţelul, el semnând aseară, la fel ca atacantul de la CS Severin, Cosmin Vancea, cu Oţelul Galaţi!

Lucian Bute, printre oţelari

Fan declarat al Oţelului, pugilistul Lucian Bute a fost surpriza petrecerii. Revenit în ţară în urmă cu trei zile pentru a petrece Sărbătorle acasă, Bute a declarat că în acest moment nu s-a stabilit exact când va boxa din nou cu Froch, singurul lucru cert este că un asemenea meci va avea loc în 2013. "Negocierile sunt foarte avansate, cei de la Interbox lucrează pe mai multe piste. Un nou meci cu Froch este prioritar, acest meci va avea loc cu siguranţă, nu are cum să-l evite. Nu se doar când va avea loc, în primăvară sau la toamn. Până la sfârşitul anului, cel târziu în ianuarie, vom şti cu siguranţă. Dacă se va ajunge la această luptă în toamna anului viitor, voi mai avea un alt meci înainte, a declarat Bute.

Altfel, pentru fostul deţinător al centurii de campion mondial în versiunea IBF, anul 2013 va fi unul special, Bute mărturisind că va pune capăt burlăciei, urmând să se căsătorească cu Elena Aprozeanu. "I-am oferit inelul de logodnă, dar data nunţii încă nu am programat-o"

Veste tristă, Viglianti agaţă ghetele în cui

Mijlocaşul argentinian Gabriel Viglianti, unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători de către suporteri, intenţionează să-şi încheie cariera de jucător. Pentru luni a fost anunţată o conferinţă de presă în care cel mai probabil Viglianti îşi va anunţa public decizia.

Citit 2372 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.