Baschetbaliştii de la CSU Galaţi, cantonament la Sinaia

Baschetbaliştii de la CSU Galaţi, cantonament la Sinaia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este vremea acumulărilor de iarnă, a încărcării bateriilor pentru echipele participante în competiţiile naţionale. Prima formaţie gălăţeană care a urcat la munte este cea a baschetbaliştilor de la Clubul Sportiv Universitatea.

Sportivii gălăţeni se află, pentru şapte zile, pe Valea Prahovei, la Sinaia, fiind cazaţi la hotelul „Marami”. Pregătirile au ca principal obiectiv acumulările fizice, iar în acest scop cei 12 jucători din lotul „studenţilor” mărşăluiesc pe aleile montane, „acoperind” distanţe apreciabile în fiecare zi. Cu toţii sunt conştienţi că de o pregătire montană cât mai consistentă, mai serioasă, depind şi evoluţiile din viitoarele meciuri de campionat.

„Nu ne putem pregăti şi în sala de forţă, dar sunt convins că antrenamentele în aer liber, prin zăpadă – câte două şedinţe de pregătire pe zi - ne vor fi de folos pentru evoluţiile din perioada viitoare”, ne-a declarat tehnicianul gălăţean. Revenirea la Galaţi are loc în weekend, apoi se va reveni la obişnuitele antrenamente tehnico-tactice.

Primul meci oficial din acest an este programat pe 26 ianuarie, când CSU va întâlni echipa bucureşteană B.C. Time. Va fi şi ultima partidă din retur, urmând ca în continuare să se dispute jocurile pentru play-off şi play-out. CSU se află în Seria Est, formată din cinci echipe, primele trei dintre ele urmând să joace în faza a doua, în play-off. Situaţia la zi a clasamentului seriei se prezintă astfel: 1 Politehnica Iaşi, 2 CSU GALAŢI, 3 Rapid Bucureşti.

La pregătirile de la Sinaia participă întregul lot de jucători: Pieptănaru, Golat, Pricop, Bălănică, Constantinescu, Popescu, Barbu, Negoiţă, Zanfir, Fătăciune, Ciobotaru şi Cristea.

Citit 759 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.