Jucătorii Oţelului se reunesc joi. Fanii echipei vor fi şi ei prezenţi

Jucătorii Oţelului se reunesc joi. Fanii echipei vor fi şi ei prezenţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au lăsat în urmă un an nu tocmai convingător, jucătorii pregătiţi de Viorel Tănase au programată joi, de la ora 10.30, la stadionul „Oţelul”, reunirea lotului pentru pregătirea părţii secunde a sezonului 2012-2013, în care trupa roş-alb-albastră luptă pe două fronturi, campionat şi "Cupa României".

Oţelul a strâns 22 de puncte pe teren în primele 19 etape din Liga I şi este calificată în semifinalele Cupei României, unde se va confrunta cu Petrolul Ploieşti. Din lotul care a încheiat anul 2012 vor absenta Dănuţ Enescu şi Laurenţiu Buş, după ce şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele, iar argentinianul Alejandro Viglianti s-a retras din activitatea de fotbalist, urmând să ocupe postul de director sportiv în cadrul clubului. De asemenea, vor fi prezenţi şi cei patru fotbalişti transferaţi în această iarnă: Zaharia, Astafei, Vancea şi Gazale, urmând ca lotul să fie completat şi de patru juniori de la echipa secundă a clubului. Tudorie, Manea, Miron şi Adăscăliţei au fost selectaţi de „Tase” din lotul „satelitului” pentru a se pregăti în această iarnă cu prima echipă.

Formaţia gălăţeană se va pregăti timp de o săptămână la Galaţi, urmând ca de pe 17 ianuarie să susţină primul cantonament al perioadei, în Poiana Braşov. Altfel, suporterii de la Peluza Nord fac apel către toţi fanii Oţelului pentru a fi prezenţi în număr cât mai mare la reunirea lotului. Fanii gălăţeni au demarat o petiţie de strângere a semnăturilor ca acţiune premergătoare de protest la adresa conducătorilor clubului.

Citit 1265 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 10:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.