„Tase” aşteaptă întăriri: „Mai avem nevoie de doi jucători”

„Tase” aşteaptă întăriri: „Mai avem nevoie de doi jucători”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase aşteaptă încă doi jucători până la plecarea în Spania pentru a avea lotul complet în parte a doua a campionatului


După plecările din zilele trecute ale celor trei jucători aflaţi în ultimele şase luni de contract, Râpă la Steaua, Perendija la Mordovia şi Pena la FC Baku, antrenorul Oţelului Viorel Tănase a declarat că mai are nevoie de doi jucători pentru a avea lotul complet odată cu reluarea meciurilor oficiale. „Au plecat trei jucători importanţi, dar care erau în ultimele şase luni de contract şi nu au dorit prelungirea, aşa că despărţirea a fost inevitabilă. Mai avem nevoie de doi jucători pentru a fi acoperiţi pe toate posturile, un fundaş dreapta şi un atacant, iar apoi putem spune că avem un lot complet”, a spus „Tase”.

Până acum, de la Oţelul au plecat 11 jucători şi au venit patru. În plus, doi jucători de la FCM Dunărea, Popescu şi Cucu, efectuează pregătirea de iarnă alături de lotul roş-alb-albaştrilor, dar şi trei juniori, Tudorie, Gohoreanu şi Adăscăliţei. „Nu am luat încă o hotărâre cu privire la cei doi de la Dunărea, ei se pregătesc foarte bine momentan alături de restul lotului. În următoarele zile voi comunica decizia finală. În ceea ce-i priveşte pe cei trei juniori, probabil că voi miza pe cel puţin încă unul şi în al doilea cantonament”, a precizat Tănase.

Pregătirea merge ceas

Antrenorul gălăţenilor s-a declarat foarte mulţumit de modul în care a decurs pregătirea de iarnă până în acest moment. Lotul Oţelului se află de zece zile în primul stagiu de pregătire centralizată la Poiana Braşov. „Pregătirea merge foarte bine, aşa cum ne-am planificat. Sunt foarte mulţumit de cum au reacţionat băieţii, mai ales că acum e o perioadă mai dificilă şi e normal să fie aşa, dar prin concentrare şi discuţii cu fiecare în parte am reuşit să trecem cu bine până acum peste această perioadă de acumulare”, a declarat Viorel Tănase.

Gălăţenii au programată marţi revenirea în Galaţi, iar pe 3 februarie va începe cel de-al doilea cantonament al iernii, cel din Spania de la Marbella, acolo unde Oţelul va disputa şi şase partide de verificare, cu Dinamo Kiev, Torpedo Kutaisi, Stromsgodset, Lokomotiv Moscova şi alte două formaţii stabilite în perioada următoare.

S-a rupt Inkango

Singura veste proastă din cantonamentul Oţelului din Poiana Braşov îl vizează pe francezul Bruce Inkango, care s-a accidentat şi ar putea rata şi cel de-al doilea cantonament. „Din păcate Inkango ratează finalul cantonamentului din Poiană, s-a accidentat, nu ştim exact cât de grav e, mâine (n.r. astăzi) va fi supus investigaţiilor medicale amănunţite”, a spus Viorel Tănase, antrenorul roş-alb-albaştrilor.

Inkango a rămas cel mai bun marcator din lotul Oţelului în actualul sezon, cu patru goluri în campionat şi unul în Cupă, odată cu plecarea lui Pena şi retragerea lui Viglianti.

 

Citit 1755 ori Ultima modificare Duminică, 27 Ianuarie 2013 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.