Hocheiştii de la Dunărea Galaţi, „dublă” cu Sportul Studenţesc

Hocheiştii de la Dunărea Galaţi, „dublă” cu Sportul Studenţesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patinoarul Artificial din Galaţi va fi gazda „dublei” dintre CSM Dunărea şi Sportul Studenţesc, din etapa a III-a a barajului de calificare în semifinalele Ligii Naţionale de Hochei pe gheaţă. Prima partidă este programată sâmbătă de la ora 17,30, iar cea de a doua duminică, de la ora 11,00.

Gălăţenii, cu o singură înfrângere din patru meciuri disputate în această fază a competiţiei şi obiectiv calificarea în semifinale, sunt mari favoriţi în faţa unui adversar care a pierdut toate cele şase jocuri de până acum. După aceste două meciuri, Patinoarul din Galaţi va mai găzdui săptămâna viitoare (2 - 3 februarie) şi jocurile dintre Dunărea şi Progym Gheorgheni, restul meciurilor din LNH gălăţenii urmând să le joace în deplasare pentru că patinoarul se va închide pentru gala de box din 22 februarie.

Altfel, echipă naţională de hochei pe gheaţă se reuneşte luni la Bucureşti în vederea participării la Turneul "Euro Ice Hockey Challange" din Polonia, alături de formaţia ţării gazdă, Coreea de Sud şi Ungaria. Din staff-ul naţionalei face parte şi gălăţeanul Victor Corduban (fiul celebrului „Şpan” Corduban), antrenor secund al canadianului  Tom Skiner. În echipa ţării noastre a fost selecţionat şi fundaşul Nicuşor Luşneac, fost la Dunărea Galaţi.

Tot în Capitală, la Patinoarul „Mihail Flamaropol” se desfăşoară primul turneu play-off al Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru copii Under 14. Dunărea „Piranha” Galaţi (antrenor Ion Berdilă) va întâlni în această seară (ora 20,30) pe Triumf Bucureşti şi mâine (ora 9,00) pe Ice Magic Buzău. Al doilea turneu al echipelor care se luptă pentru locurile 9 - 12 este programat pe 2 şi 3 februarie.

Citit 1616 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.