Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, încă o victorie în deplasare

Voleibaliştii de la Arcada Galaţi, încă o victorie în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia masculină Arcada Galaţi nu s-a împiedicat decât o singură dată în acest campionat al eşalonului al doilea de volei. A fost acea înfrângere din tur, la limită, în Giuleşti (2-3 cu Rapid), în rest şi-a trecut în cont numai victorii - 12 la număr. În aceste condiţii, gruparea gălăţeană conduce detaşat plutonul de opt echipe ale Seriei Est.

Sâmbătă, gălăţenii s-au deplasat la Buzău, pentru meciul cu o fruntaşă a seriei - echipa Dacia. Disputa a fost destul de echilibrată,cu finaluri palpitante de set. În seturile I şi II cele două grupări au mers cap la cap şi s-au aflat alternativ la conducere. Cu o mai mare concentrare în finalurile lor, Arcada şi le-a adjudecat pe amândouă şi s-a impus cu scorul final de 3-0 (24, 24, 19). A arbitrat cuplul Marian Ionescu (Piatra Neamţ) - V. Armeanu (Bucureşti).

Învingătorii au jucat în următoarea formulă: Harabagiu, Râpeanu, Palfi, Cociş, Todaşcă (Ciucă), Voinea - Marius Pârvu (libero).

Sezonul regulat se va încheia în weekendul viitor (9 februarie), când elevii lui Marian Apostu vor primi vizita echipei bucureştene Niro Guard.

Fetele, eşec pe teren propriu

Echipa feminină CSU Galaţi - locul IV în Seria Est - a jucat pe teren propriu, cu CS Municipal II Bucureşti. Meciul a semănat cu cel de la Buzău, în care s-a impus tot formaţia oaspete. Gălăţencele s-au aflat în mai multe rânduri la conducere, iar în setul al doilea au avut 22-19 pe tabelă, dar n-au reuşit să gestioneze finalurile de set. Succesul a revenit bucureştencelor la scorul de 3-0 (23, 23, 19).

Formaţia aliniată: Ana Maria Berdilă, Andreea Niculcea, Ioana Stoica, Oana Oprea, Cristina Botezatu, Roxana Petre - Mihaela Brazdeş (libero). Au mai intrat în joc: Bianca Rusu, Mirela Bobaru, Ioana Ştefu şi Irina Enciu Todaşcă.

A condus un cuplu de arbitri din Iaşi: Ioan Bârsan şi Rareş Puni.

În ultima etapă a primei părţi a competiţiei, „studentele” vor juca în deplasare, la Concordia Chiajna.

După aceste meciuri din ultima etapă, competiţia echipelor din eşalonul al doilea va lua o pauză de şase săptămâni, până când vor debuta partidele din turneul play-off (tocmai în 23  martie). Curioasă această hotărâre a federaţiei de specialitate, pe care nicio echipă nu o înţelege.

Citit 723 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.