FCM Dunărea Galaţi, victorie în primul meci amical

FCM Dunărea Galaţi, victorie în primul meci amical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FCM Dunărea - echipă clasată pe locul al IX-lea, cu 12 puncte în Liga a II-a - foloseşte la maxim timpul dedicat pregătirilor pentru retur. În ultima perioadă a efectuat câte unul şi două antrenamente pe zi, iar sâmbătă a susţinut primul meci amical din acest sezon precompetiţional. Parteneră de joc i-a fost Gloria Buzău (locul III, în Seria a II-a a celui de-al treilea eşalon).
Echipa gălăţeană s-a descurcat bine pe terenul sintetic de la „Siderurgistul”, finalmente impunându-se cu scorul de 3-0, după ce la pauză a condus cu 2-0. Marcatorii golurilor: Chipirliu - noua achiziţie de la Oţelul II, Enache şi Grosu.
Antrenorul Vali Stan a folosit 24 de jucători, cu câte o formulă de echipă în fiecare repriză, cu specificaţia că cei trei portari au evoluat câte o jumătate de oră.
S-a început meciul cu Comănescu (Olaru) - Radu, (min - 30 Braşoveanu), Asanache, Florea, Cristea - Gueye, Chebac (revenit după accidentare; 30 - Comşa), Iulian Apostol, Voicu - Enache, Chipirliu. În repriza a doua au jucat Olaru (Trihenea) - Braşoveanu (60 - Cristescu), Stoica, Teleagă, Cristea - Moroşanu, Cucu, Comşa (60 - Negoescu), Cenk - Sorin Drăgan şi Grosu.
La o zi după acest meci, dunărenii au plecat, duminică dimineaţă, la Câmpulung Moldovenesc, pentru un cantonament care va dura până pe 15 februarie.
În aceeaşi localitate a plecat şi echipa a doua a FC Oţelul.

Citit 1456 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2013 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.