Probleme pentru cel mai apreciat transfer al Oţelului: S-a accidentat Gazale

Probleme pentru cel mai apreciat transfer al Oţelului: S-a accidentat Gazale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dintre toţi jucătorii transferaţi în această iarnă de clubul roş-alb-albastru, mijlocaşul ofensiv chilian Daud Gazale a fost cel mai apreciat în mediul online de către fani. Gazale a evoluat pentru prima oară în tricoul Oţelului la partida amicală de luni cu Dinamo Kiev, scor 0-1, dar a fost schimbat după 27 de minute de joc din cauza unei accidentări. Chilianul a suferit o contuzie la gleznă şi va absenta de la antrenamente aproximativ trei zile.

Formaţia antrenată de Petre Grigoraş se află de duminică în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, din sudul Spaniei, la Sotogrande (Cadiz), în Andaluzia. Delegaţia gălăţeană s-a declarat foarte mulţumită de condiţiile din Spania, fiind cele mai bune pe care le-a avut până acum în cantonamentele efectuate de-a lungul timpului.

Pe lângă antrenamentele tehnico-tactice, fotbaliştii Oţelului au efectuat marţi seară şi un antrenament fizic, completând astfel pregătirea din Poiana Braşov, acolo unde s-a pus accentul pe acumulările fizice.

Oţelul va susţine astăzi, de la ora 14.30, cel de-al doilea meci din cadrul turneului Marbella Cup, împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets, formaţie la care evoluează şi un fotbalist român, fundaşul central Cosmin Moţi. Partida va fi transmisă în direct de Transilvania Look TV.

 

Citit 1733 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2013 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.