Meciul supravieţuirii pentru Danubius Galaţi, duminică, la Sala "Siderurgistul"
Foto: Daciana Curtean este responsabilă cu pasele decisive, însă colegele sale trebuie sa finalizeze cu gol / Foto: Sorin Pană

Meciul supravieţuirii pentru Danubius Galaţi, duminică, la Sala "Siderurgistul"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană din Liga Naţională feminină de handbal este obligată să câştige partida cu o contracandidată la evitarea retrogradării, SCM "U" Craiova, altfel îi va fi aproape imposibil de a evita unicul loc ce duce în liga secundă


Etapa a XIII-a a Ligii Naţionale feminine de handbal este una crucială în existenţa echipei Danubius. Situată pe ultimul loc în clasament, gruparea gălăţeană întâlneşte, pe teren propriu, SCM Universitatea Craiova - o adversară directă în lupta pentru evitarea retrogradării. O eventuală victorie ar reprezenta o importantă gură de oxigen pentru jucătoarele pregătite de Alexandrina Soare, în timp ce eşecul ar fi aproape sinonim cu încheierea sezonului pe ultima poziţie a clasamentului, singurul loc retrogradabil. Chiar şi în cazul unui succes al echipei noastre, ar fi de preferat ca acesta să se producă la o diferenţă mai mare de patru goluri. În meciul tur, Danubius a pierdut cu 20-24, iar la finalul campionatului în caz de egalitate de puncte se iau în calcul rezultatele directe.

"Aşteptăm suporterii să ne ajute"

Una dintre cele mai constante jucătoare din lotul Danubiusului, Daciana Curtean, s-a ferit înaintea acestui duel decisiv să ofere prea multe declaraţii, dar speră ca publicul gălăţean să fie cel de-al optulea jucător. "Nu mai vreau să vorbesc înainte de meci, trebuie să o faccem pe teren. Aşteptăm suporterii să vină la sală, este un moment dificil şi avem nevoie de sprijinul lor moral, îi rog să aibă răbdare până la capăt şi să creadă în noi", a punctat jucătoarea responsabilă cu pasele decisive de la Danubius.

Federaţia Română de Handbal a luat act de importanţa jocului de la Galaţi şi a delegat un cuplu experimentat de arbitri: Ana Maria Duţă (Bucureşti) - Diana Florescu (Piteşti). Partida de duminică va începe de la ora 11.00.

Citit 1564 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2013 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.