Federaţia Română de Handbal disculpă SCM U Craiova. Tatăl Mihaelei Pătuleanu anunţă noi dezvăluiri într-o conferinţă de presă
Foto: sursa foto: www.cristianvoiculescu.ro

Federaţia Română de Handbal disculpă SCM U Craiova. Tatăl Mihaelei Pătuleanu anunţă noi dezvăluiri într-o conferinţă de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La finalul partidei de duminică, pierdută acasă în faţa celor de la SCM U. Craiova, conducerea grupării gălăţene Danubius a făcut o contestaţie, susţinând că trei dintre jucătoarele echipei adverse nu aveau drept de joc. Mai exact, cei din Galaţi susţin că echipa olteană avea interdicţie de a face transferuri şi totuşi le-a achiziţionat pe Amariei, Băbeanu şi Vezentean. Pe lângă contestaţie, ieri s-a depus şi un memoriu la federaţie.

Scandalul a pornit de la datoria pe care SCM Craiova o avea faţă de fosta lor jucătoare, Mihaela Pătuleanu, între timp ajunsă la Danubius. Jucătoarea a depus memoriu la federaţie, iar aceasta a somat gruparea din Bănie să o plătească până pe 1.11.2012, altfel primeşte interdicţie la transferuri. Acest ultim termen ne-a fost confirmat ieri de Mihai Marinescu, preşedintele Comisiei de Memorii, care a apreciat că transferurile au fost regulamentare întrucât Pătuleanu nu a informat federaţia că nu a fost plătită în acest termen decât pe 30.01.2013. „În principiu, jucătoarea trebuia să ne informeze că nu şi-a primit banii, a făcut acest lucru abia la sfârşitul lunii ianuarie, deci transferurile sunt regulamentare”, a spus Marinescu, care a precizat că memoriul va fi analizat astăzi, în regim de urgenţă.

În replică, cei de la Danubius spun că în regulament nu se precizează nicăieri că este obligaţia sportivului să anunţe când termenele de plată nu sunt respectate. „Clubul din Craiova trebuia să facă dovada plăţii la data impusă de federaţie, în niciun caz jucătoarea. Clubul este somat printr-o decizie să facă plata, altfel suportă consecinţele, iar de acest lucru nu s-a ţinut cont”, a declarat Dan Pantea, preşedinte Danubius.

În plin scandal, Craiova a făcut plata

Într-un comunicat, SCM U. Craiova anunţă printre altele că ieri a plătit suma restantă către Mihaela Pătuleanu, precizându-se că a avut o înţelegere cu tatăl jucătoarei pentru a plăti în două rate, la sfârşitul lunii februarie, respectiv martie. Sursele noastre susţin că tatăl sportivei nu ar fi avut un astfel de acord cu SCM Craiova şi că a fost contactat prima dată din octombrie până acum abia în urmă cu o săptămână, după ce handbalista a sesizat federaţia, pe 30 ianuarie, că nu a încasat nimic din datoria fostului său club.

Contactat telefonic, Nicolae Pătuleanu, tatăl sportivei, a spus că deocamdată se abţine de la comentarii, dar a promis că va face dezvăluri pe acest subiect zilele următoare, într-o conferinţă de presă.

Citit 1962 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 22:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.