Biletele la Gala de Box de vineri seara, aproape epuizate
Foto: Foto: sptfm.ro

Biletele la Gala de Box de vineri seara, aproape epuizate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizatorii galei de box profesionist, în care Cristian Ciocan îşi pune în joc centura de campion european al greilor, versiunea WBO, au anunţat că numărul biletelor rămase în vânzare sunt limitate. Astfel, din cele 3.500 de bilete puse în vânzare mai erau disponibile, joi la prânz, doar 20 în sectorul VIP şi aproximativ 500 la tribune. Iubitorii acestui sport mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru achiziţionarea unui bilet la gala de vineri seară.

Citit 1641 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 17:39

3 comentarii

 • postat de Phill
  Vineri, 22 Februarie 2013 09:19
  Subscriu la ce scrie Mircea.
  In plus o remarca : concertul de Craciun al renumitului cor MADRIGAL, mandria coralei romanesti in lume, s-a anulat la Galati pentru ca ... s-au vandut doar 60 bilete din cca. 500 pentru sala din Casa Sindicatelor.
  Corul avusese spectacol cu sala plina la Pitesti, la noi la Galati .... cum a venit asa a plecat si ... a mai concertat la Iasi cu sala plina !
  In schimb, iata : la un meci de bataie chioara (eu nu consider boxul un sport !), s-au vandut cca. 3000 de bilete ! Halal de noi ... dar, astea ne caracterizeaza !
  0
  0
  Raportează
 • postat de mircea
  Vineri, 22 Februarie 2013 08:51
  Mi-a placut fotbalul tare cand jucam cu CSM Borzesti si marca Marius Stan de la jumatea terenului ....ma duceam la toate meciurile .... mi-a placut hocheiul cand era sportul nostru , al galatenilor cu Geru si cu Nutu ....mi-a placut voleiul cand eram campioni nationali si aveam 60 spectatori in sala ..... dar acum nu mai imi place absolut nimic
  Blaturi , afaceri ilegale ptr bani , tot felul de mizeriii umane prezentate ca vedete si toate astea datorita voua , conducatorilor , autoritatilor , primarilor , politicienilor .
  Daca aveti constiinta ar trebui sa va fie rusine ! ( dar nu cred ...)
  apropo - Primaria asta liberala a Galatiului cand investeste intr-un centru de sport ptr. copii ?? cand reface baia comunala ? ? cand se ocupa de educarea si cresterea copiilor cu valori morale adevarate ??
  Cu banii pe care i-ati dat la gala de asa-zis sport ( cu sportivi cu parkinson la 45 de ani si profesioniste in ale amorului plimbandu-se pe ring ) a-ti fi putut da drumul Baii Comunale , a-ti fi putut amenaja ruina Portu Rosu , si foarte multe altele - DAR TOATE ASTEA NU VA INTERESEAZA PTR. CA NU VA IESE NIMIC .
  Daca pe voi . consilieri si primari nu va intereseaza, poate exista vreun jurnalist care vede aceste probleme si mai poate spera in educatie adevarata ptr . copii nostrii .
  Oricum cred ca mi-am irosit timpul tastand asa mult .
  CU RESPECT : MIRCEA
  0
  0
  Raportează
 • postat de caddy
  Joi, 21 Februarie 2013 19:33
  iar face poze cu pixul
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.