Comunicatul fanilor: Suporterii Oţelului vor încuraja jucătorii la antrenamentul de mâine

Comunicatul fanilor: Suporterii Oţelului vor încuraja jucătorii la antrenamentul de mâine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii gălăţeni se strâng la ultimul antrenament al Oţelului înaintea jocului cu Petrolul, pentru a-i încuraja pe jucători în ciuda incertitudinilor de la nivel înalt.

„Sâmbătă, 23.03.2013, ora 18.00, Oţelul va avea ultimul antrenament înaintea începerii părţii a doua a  campionatului. Ne aşteaptă bătălii grele,  vom trece prin momente de extaz şi agonie, vom suferi şi ne vom bucura, vom rămâne fără răsuflare sau fără voce, dar la capătul acestui drum ne aşteaptă cel mai preţios trofeu pe care l-am putea câştiga vreodată, Cupa României.

Probleme au fost şi sunt în continuare la club, dar noi, spiritul care însufleţeşte Oţelul de fiecare dată, suntem datori să îi fim alături în orice împrejuare şi în orice condiţii, pentru că Oţelul Galaţi este esenţa care ne face să simţim că trăim cu adevărat. De aceea, Peluza Nord "Străjerii Moldovei" face un apel către toţi cei care au o inimă roş-alb-albastră să vină la antrenamentul de sâmbătă, ora 18.00 pentru a le insufla şi jucătorilor o parte din spiritul nostru înainte de marile lupte ce îi aşteaptă pe dreptunghiul verde”, se arată în comunicatul oficial al suporterilor gălăţeni.

Pentru meciul cu Petrolul Ploieşti preţul biletului la Peluza Nord sector B va fi de 2 lei, iar tichetele vor putea fi achiziţionate exclusiv de la casa de bilete nr. 2. Vârsta minimă pentru acces în sectorul B al Peluzei Nord este de 15 ani iar vârsta maximă este de 35 ani.

Citit 1619 ori Ultima modificare Vineri, 22 Februarie 2013 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.