Pregătiţi pentru sezonul următor: „Oţelul n-are probleme în a-şi primi licenţa”
Foto: Foto: Sorin Pană

Pregătiţi pentru sezonul următor: „Oţelul n-are probleme în a-şi primi licenţa”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce tot mai multe cluburi de fotbal din Liga I întâmpină probleme cu dosarul de licenţiere pentru a îndeplini condiţiile impuse de Federaţia Română de Fotbal, managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a declarat că nu sunt probleme de acest gen şi la clubul gălăţean.
„Am depus dosarul de licenţiere, în principiu nu există probleme, aşa cum şi anul trecut am fost printre primele cluburi care au primit licenţa. Emoţii mari nu sunt, există o permanentă comunicare cu oamenii de la Federaţie pentru a îndeplini toate punctele. Ne-am făcut temele cum trebuie”, a spus Răducan.
Speculaţiile cu privire la problemele de licenţiere ale Oţelului au fost sporite după concedierile anunţate în cursul acestei săptămâni, printre cei vizaţi fiind şi oameni aflaţi pe posturi importante în club.
„Vom lămuri săptămâna viitoare şi tema concedierilor, momentan ne concentrăm la meciul cu Steaua, care este aproape şi pe care vrem să-l şi câştigăm”, a adăugat Narcis Răducan.
Partida Oţelul - Steaua este programată luni, 1 aprilie, de la ora 21.30 (în direct pe DigiSport).

Citit 2050 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 17:29

4 comentarii

 • postat de NN Stoica
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 18:27
  Bravos bre, harnicii aia noi angajati sunt niste golani fosti pupincuristi ai interlopilor pe post de sageti,iar postacii precedenti niste lingai ordinari. Trebuie sa fii un mare bou sa nu-ti dai seama ce se intampla!Vorbim noi la vara dupa ce vinde ala si stadionul drept pasune oraseneasca si mai vorbim. Chiar sunt culmea prostacii astia, dupa ce tot ei se extaziau acu doi ani cand le arata noul primar trofeul si s-au dus ca oile lu Becali sa-l voteze!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Puturosii dați afara
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 10:11
  Tocmai a reactivat o fundațiie fantoma creată de Nicolae.Puturosii aia dați afara de la Otelul au unde dormi de acum.
  0
  0
  Raportează
 • postat de purice
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 07:34
  conditiile impuse de FRF sunt aberante precum aberanti sunt cei care conduc destinele fotbalului romanesc
  respectiv sandu,dragomir,piturca,kassai.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Felix
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 06:21
  Acum nea primar,trebuie sa le pregateasca celor concediati locuri calde la primarie sau cele din subordiea ei,ca de, fotbalistii se ajuta reciporc!Sa vezi directori ,Hagioglu, Magearu, et companie!Daca asa va fi , RUSINE PRIMARULE LAUDAROS!!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.