FCM Dunărea Galaţi vrea victoria în duelul cu Rapid

FCM Dunărea Galaţi vrea victoria în duelul cu Rapid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la începutul acestei săptămâni echipa gălăţeană de eşalon doi are un nou antrenor – Octavian Grigore. Noul tehnician este o mai veche cunoştinţă a noastră, fostul petrolist i-a mai pregătit pe dunăreni cu cinci ani în urmă. Tavi Grigore a făcut cunoştinţă cu noua sa echipă, în care i-a regăsit pe cei doi Cucu – Nicu, fundaşul, şi Gigi, antrenorul cu portarii. Bineînţeles că a încercat să intre „în problemă”, să se acomodeze cu noii săi elevi, şi a efectuat şi antrenamentele obişnuite.

Lucrul îmbucurător este faptul că lotul dunărean este compact, oferind conducerii tehnice alcătuirea unui „unsprezece” cât mai aproape de cerinţele jocului de astăzi, de la Suceava, cu Rapid CFR. Meciul de sâmbătă este unul de o importanţă deosebită. Cum adversarul gălăţenilor este o vecină de clasament (locul 12), o victorie sau un egal în fieful sucevenilor ar conta enorm în ecuaţia retrogradării.

Jucătorii gălăţeni sunt motivaţi, determinaţi şi vineri, la orele prânzului, au plecat spre Suceava. În ceea ce priveşte problemele financiare, acestea au fost rezolvate în mare parte prin efortul unuia dintre oamenii de bine din anturajul echipei – Gelu Radu. Meciul de la Suceava are loc sâmbătă, de la ora 11,00.

Citit 815 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.