Petre Grigoraş explică secretul revenirii Oţelului la meciul cu Steaua
Foto: Foto: Sorin Pană

Petre Grigoraş explică secretul revenirii Oţelului la meciul cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat în cadrul conferinţei de presă de astăzi că a reuşit să-şi motiveze echipa după golul primit la meciul cu Steaua prin metode neobişnuite dar care au funcţionat.

„A fost important punctul obţinut cu Steaua, e foarte greu să îi baţi, a existat şi puţină şansă, dar am avut o evoluţie destul de bună după golul primit şi am avut chiar momente de dominare împotriva lor. N-am avut conflict cu vreun oficial al Stelei, n-am făcut semne obscene pe banca lor, aşa cum am mai zis, uneori mă înjur şi singur. Au fost doar interpretări, a fost o strategie de-a mea. N-am vrut să scot echipa de pe teren, n-am intrat pe teren, n-au ieşit jucătorii de pe teren, doar am găsit o cale de a-i motiva suplimentar. M-a interesat să scot cel puţin un punct şi am apelat la toate mijloacele. Ei îşi apără clubul, asta nu înseamnă că trebuie să stăm drepţi când în faţa Stelei. Nu suntem obligaţi să-i aplaudăm. Ce putem să le facem suporterilor? Să le punem căluş la gură? Suporterii noştri ne-au încurajat, au scandat şi împotriva adversarilor, dar nu suntem la biserică aici, chiar dacă am intrat în post. Eu mai mănânc şi carne. În alte părţi se intră cu pistoale pe stadioane şi nu se mai face atâta caz”, a spus „Grig”.

La începutul acestei săptămâni, Oţelul a remizat pe teren propriu cu Steaua, scor 1-1, reuşind golul egalizator la ultima fază a partidei. Meciul cu Oţelul a fost pentru bucureşteni primul joc oficial din 2013, din campionat, în care n-au câştigat.

Citit 1151 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.