Consiliul Local Galaţi finanţează cu 450.000 de lei echipa de handbal Danubius
Foto: Foto: Marius Ionescu

Consiliul Local Galaţi finanţează cu 450.000 de lei echipa de handbal Danubius
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, la recenta şedinţă a legislativului local, aleşii au împărţit suma de 1.366.500 lei, de la bugetul local, la 20 de cluburi sportive, la şedinţa extraordinară de joi, 9 mai, intră şi handbalul în atenţia consilierilor. Pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre privind finanţarea unor structuri sportive. Deocamdată, pe masa aleşilor a ajuns doar contractul cu Asociaţia Handbal Club Danubius, privind susţinerea financiară pentru anul 2013 prin alocarea de la bugetul local a sumei de 450.000 de lei. La fel ca toate celelalte cluburi sportive, şi Danubius primeşte jumătate din suma care i-a fost alocată anul trecut - 900.000 de lei. Banii vor putea fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale şi echipament sportiv, cazare, masă, transport şi taxa de participare la competiţii, precum şi pentru salarii, premii şi indemnizaţii sportivi şi antrenori.

Citit 1471 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2013 14:52

6 comentarii

 • postat de Laleaua Neagra
  Miercuri, 08 Mai 2013 08:51
  Nu stiti sa analizati performantele sportive va intereseaza doar propriile afaceri si interese vedeti ca in Galati sunt sportive de valoare pe care nu stiti sai cautati si sai ajutati , vedeti ca sunt cluburi care fac performanta in conditii de mizerie . defapt pe voi nu va intereseaza performant . ci cum sa preduiti banii publici pregatitiva ca in urmatoarele comentarii veti afla mari adevaruri
  0
  0
  Raportează
 • postat de lili
  Miercuri, 08 Mai 2013 08:08
  Consiliul Local mai bine ar programa sedinte in care sa dezbata problemele orasului si nivelul de trai al cetatenilor. Nu era nevoie sa ne spui ca exista o legatura intre sefii din administratiile publice ale orasului de sau alocat acesti bani echipei de handbal ptr. ca toti sunt antrenati in hotiile care se fac, unul ii da celuilalt si asta nu din veniturile lor ci ale statului adica ale noastre. Batranii si chiar cei mai tineri si cu probleme isi gasesc o masa in cadrul cantinelor sociale din biserici si nu la stat care nu a facut decat sa permita carcotasilor denigrarea bisericii. Doctorii ar trebui sa faca medicina si nu politica, hotii ar trebui sa stea in puscarie si nu la primarii si consilii locale, etc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Noul Galați
  Miercuri, 08 Mai 2013 07:58
  Daca nu stiati șeful echipei de handbal este Mihai Istrate,cel mai bun prieten al primarului.Trebuie sa trăiască si el nu ?..!Asta este Noul Galați,au plecat niște hoti si au venit alți hoti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fotbaliator
  Marți, 07 Mai 2013 18:54
  Praduiala de o suta de mii de euro...
  0
  0
  Raportează
 • postat de adrian p.
  Marți, 07 Mai 2013 18:08
  interese bre,..........,multe interese!o echipa de k..a..k............!bani aruncati pe geam de unii si prinsi jos tot de ei!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alina
  Marți, 07 Mai 2013 16:33
  In acest oras nu exista numai echipa de handbal Danubius.......................de handbalul masculin nu e nimeni interesat sa faca performanta, sau mai bine spus "sa nu se mai fure atat " . Rusine , rusine si iar rusine. Sunt atatia jucatori talentati care joaca pe nimic, dar nimeni nu se intereseaza de ce se intampla asta.unde ajung banii ? ce fac antrenorii? ce face directiunea? Ar fi bine sa se analizeze bine problema sportului in acest oras...daca vom dori sa mai existe vreun club.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.