Astăzi, la Galaţi: Cu gândul la licenţă, Oţelul joacă cu „U”Cluj
Foto: Foto: Sorin Pană

Astăzi, la Galaţi: Cu gândul la licenţă, Oţelul joacă cu „U”Cluj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toată suflarea roş-alb-albastră aşteaptă verdictul Comisiei de Apel de pe 10 mai cu privire la viitorul gălăţenilor în Liga I * Până atunci, „oţelarii” vor juca în campionat contra următoarei clasate (locul 12)


 

Oţelul va juca astăzi, de la ora 18,00, pe teren propriu, contra celor de la Universitatea Cluj, fix următoarea clasată după formaţia gălăţeană. Dar gândurile suporterilor se îndreaptă mai mult către decizia Comisiei de Apel cu privire la licenţa pentru sezonul viitor al Ligii I. După ce nu s-a primit licenţa la prima comisie, avocaţii The Nova Group (firma care deţine pachetul majoritare de acţiuni) au fost încă de ieri la Apel pentru a susţine cauza clubului gălăţean. Verdictul urmează să fie comunicat vineri, 10 mai.

„Nu cred că Oţelul nu-şi va primi licenţa. Cu 19 milioane de euro în conturi n-are de ce să nu-şi ia licenţa. De fapt, cred că toate vor primi. Este exclus să reducem numărul echipelor din prima ligă pentru sezonul următor, nu ne dă voie UEFA”, a spus Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Aproape de salvarea matematică

În cazul unei victorii cu „U”Cluj, Oţelul are şanse mari să obţină şi confirmarea matematică a faptului că cel puţin pe plan sportiv va rămâne în Liga I şi din sezonul următor.

„Momentan ne gândim la meciul cu Universitatea Cluj, în urma căruia am putea să ne salvăm şi matematic de la retrogradare. Abia apoi ne gândim la data de 10 mai când se dă verdictul în cazul licenţei, dar am încredere că o vom obţine. Am depus toate actele necesare în acest sens şi n-ar trebui să avem emoţii”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

Pentru meciul din astăzi, antrenorul Marian Dinu poate conta din nou pe Sîrghi şi Astafei, reveniţi după suspendare, dar vor lipsi în continuare Brăneţ şi Giurgiu, ambii în refacere, plus mai vechii absenţi, Ilie şi Zaharia.

Femeile şi copiii de până la 15 ani vor beneficia de gratuitate, urmând să ridice tichete gratuite de la casele de bilete. Preţul biletelor este cel obişnuit: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a şi 7 lei la Peluze.

Sâmbătă, la Mediaş

Altfel, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit şi programul rundei cu numărul 31, atunci când Oţelul se va deplasa la Mediaş. Meciul Gaz Metan – Oţelul se dispută sâmbătă, de la ora 18,00 şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

Citit 2114 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2013 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.