Pariurile zilei: Rubrica de pariuri se îmbunătăţeşte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de azi, rubrica „Biletul zilei” se va schimba în „Ponturile zilei” pentru a veni în sprijinul amatorilor de pariuri. Astfel, nu vor mai fi făcute bilete, ci acordate cele mai bune ponturi din ziua respectivă la cote de minimum 1,50. La sfârşitul fiecărei luni va fi făcut un bilanţ pentru a scoate în evidenţă rezultatele obţinute.

 

Jablonec – Liberec peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

Returul semifinalei din Cupa Cehiei porneşte de la 3-4. Pe lângă numărul mare de goluri marcate în prima manşă, statistica indică un meci roditor în reuşite şi la retur. Mai precis, Jablonec are numai peste 2,5 în ultimele nouă partide jucate, iar şapte dintre cele nouă au fost cu minimum patru goluri înscrise! De partea cealaltă, Slovan are meciuri de peste 2,5 în şapte din ultimele nouă deplasări. În plus, a marcat cel puţin două goluri în ultimele cinci partide jucate, chiar şi împotriva unor adversari de calibru, cum ar fi Sparta Praga.

 

Real Madrid – Malaga oaspeţii marchează (cotă 1,80)

Cu locul doi aproape acontat în La Liga, Real Madrid e mai mult cu gândul la finala Cupei Spaniei. De fiecare dată în ultimele cinci partide de campionat de pe teren propriu Real Madrid a primit gol, chiar şi din partea unor adversari din subsolul clasamentului, cum ar fi Mallorca. Ultimul meci de campionat e cel mai bun exemplu, atunci când Valladolid a reuşit să marcheze de trei ori în poarta Realului, pe fondul relaxării madrilenilor, care au ieşit din Liga Campionilor şi mai au ca miză doar finala Cupei. Malaga a marcat în şase din cele nouă deplasări din 2013, iar faptul că încă mai speră la un loc de cupă europeană ne face să credem că va marca şi la Madrid.

Citit 4783 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.