Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a retrogradat în liga secundă

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a retrogradat în liga secundă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tehnicianul echipei Mordovia Saransk, Dorinel Munteanu, a declarat, după remiza cu Terek Groznâi, scor 1-1, în urma căreia formaţia sa a retrogradat în liga secundă rusă, că este o zi neagră pentru fotbal în Saransk. "Nu am avut norocul de care aveam nevoie şi ar fi trebuit să ni se acorde un penalti astăzi. Este o zi neagră pentru fotbal în Saransk", a spus Munteanu.

Mordovia a promovat în primul eşalon din Rusia în sezonul trecut şi nu a reuşit să se menţină, astfel că va reveni în liga secundă. Formaţia Mordovia Saransk, antrenată de Dorinel Munteanu, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Terek Groznâi, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Rusiei. Golul gazdelor a fost marcat de Mukhametshin, în minutul 57. Pentru Terek a înscris Mitrişev '73.Fostul oţelar Milan Perendija a fost integralist la Mordovia Saransk.

Echipa pregătită de Munteanu a rămas pe locul 15 în clasament, penultimul, cu 20 de puncte. Ultima poziţie este ocupată de Alania Vladikavkaz, cu 19 puncte. De când a preluat-o pe Mordovia, Dorinel Munteanu a reuşit să câştige meciuri contra unor echipe importante ale campionatului Rusiei, precum Anji sau Spartak Moscova.

Citit 927 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.