Întăriri pentru finalul de sezon: Jucători noi în lotul Oţelului
Foto: Gohoreanu a devenit cel mai bun marcator al echipei secunde şi face parte deja din lotul pregătit de Marian Dinu

Întăriri pentru finalul de sezon: Jucători noi în lotul Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Marian Dinu are la antrenamente patru jucători noi de la echipa a doua, care ar putea debuta pentru formaţia roş-alb-albastră la ultimele partide rămase de disputat din actuala ediţie de campionat


Cei mai buni jucători de la echipa a doua au făcut pasul către prima echipă. Auraş Gohoreanu (18 ani, mijlocaş stânga), Robert Moglan (16 ani, fundaş central), Ştefan Lupu (18 ani, atacant) şi Mihai Adăscăliţei (18 ani, mijlocaş central) sunt cei patru juniori ai Oţelului care au impresionat la echipa a doua şi acum se pregătesc cot la cot cu Paraschiv, Costin sau Giurgiu. Tot în pregătire cu prima echipă se află şi Alexandru Tudorie, atacantul de 17 ani care se află în anturajul roş-alb-albaştrilor maturi încă de anul trecut. De altfel, Tudorie a fost pe foaia de joc şi la ultimul meci al Oţelului, 3-2 cu Ceahlăul.

„Aveam mare nevoie de victorie cu Ceahlăul pentru ca echipa să prindă mai multă încredere. Suntem conştienţi că avem jucători tineri de valoare şi va veni şi timpul lor. Tudorie, un copil extraordinar, a fost rezervă acum (n.r. - cu Ceahlăul) şi dacă ne ajuta evoluţia meciului ar fi intrat măcar câteva minute. Au fost foarte multe speculaţii în jurul meciului cu Ceahlăul, dar mă bucur că le-am demontat”, a spus Marian Dinu, antrenorul secund al Oţelului, cel care se ocupă de pregătirea echipei în lipsa lui Petre Grigoraş, aflat în concediu medical.

Decisivi la echipa a doua

Gohoreanu, Moglan, Lupu şi Adăscăliţei au fost protagonişti la ultima partidă a echipei secunde. Moglan a fost folosit pe mai multe posturi şi s-a descurcat cu brio, iar ceilalţi trei au fost autorii celor patru goluri în victoria, scor 4-2, de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul II. Gohoreanu a fost omul meciului, cu o „dublă” şi o pasă de gol. Cu cele două goluri marcate, mijlocaşul stânga a devenit golgheterul echipei secunde a roş-alb-albaştrilor. Adăscăliţei şi Lupu au înscris celelalte două goluri ale echipei conduse de Damian Băncilă.

Rezervele intră cu Petrolul

Pentru meciul de mâine cu Petrolul, din returul semifinalei din Cupa României, care porneşte de la 3-0 pentru ploieşteni, antrenorul Marian Dinu va miza pe jucătorii care au evoluat mai puţin în ultima perioadă. „Ne ducem să ne jucăm şansa pe care o mai avem, dar vom folosi mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin. Asta nu înseamnă că nu tratăm cu respect competiţia, dar pe finalul acesta de campionat cu meciuri din trei în trei zile trebuie să le dăm tuturor şansa să joace”, a spus Marian Dinu.

Meciul Petrolul - Oţelul este programat mâine, de la ora 20.30, în direct pe DigiSport. În cazul în care gălăţenii vor reuşi să întoarcă soarta calificării în favoarea lor, vor disputa finala Cupei României, pe 1 iunie.

Citit 2232 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.