Asanache a asanat Brăila! FCM Dunărea s-a impus în derbiul Dunării de Jos

Asanache a asanat Brăila! FCM Dunărea s-a impus în derbiul Dunării de Jos
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Soarta meciului de la Brăila a fost hotărâtă de un junior. Lucian Asanache - component de bază în echipa de juniori mari a FCM - a fost cooptat în lotul deplasat în oraşul vecin. În minutul al doilea de la reluare, acesta l-a văzut mult ieşit dintre buturi pe Bunduc, a trimis o boltă de la circa 35 de metri şi balonul a poposit în plasă! În restul jocului, brăilenii au dominat mai mult, însă s-au lovit de o defensivă bine organizată şi de un portar în zi de graţie, Olaru având cel puţin patru intervenţii foarte inspirate şi eficiente, în min. 25, 32, 79 şi 82. La aceasta din urmă, goalkeeperul nostru a intervenit în două situaţii la şuturile lui Rusu, iar la faza din min. 79 a salvat in extremis o minge lovită greşit de Şomodean, care ar fi însemnat un autogol de toată frumuseţea.

Am solicitat o caracterizare a meciului tehnicianului echipei gălăţene Octavian Grigore: „Am mers la Brăila cu gândul de a obţine un rezultat favorabil şi am reuşit. Printr-o aşezare bună în teren am contracarat majoritatea acţiunilor echipei gazde şi aceasta ne-a adus trei puncte mari, care ne scuteşte de emoţiile retrogradării în acest final de sezon. La rândul lor, brăilenii au trimis în teren patru atacanţi, în dorinţa de a tranşa disputa în favoarea lor, tactică ce nu a dat rezultate”.

A arbitrat Cătălin Buş (Rm. Vâlcea) - asistat de Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Florin Pecheanu (Ulmi).

Învingătorii au evoluat în formaţia: Olaru - Cristescu, Panait, Şomodean, Radu - Negoescu, Drăgan (min. 72 Teleagă), Asanache, Voicu (88 Gueye) - Chipirliu (56 Grosu) şi Enache.

În ultimele trei etape, FCM Dunărea are următorul program: 25 mai - liber, 30 mai - în deplasare, la Săgeata Năvodari, 5 iunie (ultimul meci) - pe teren propriu, cu Sportul Studenţesc.

Citit 1999 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.