Nuntă fastuoasă pentru Lucian Bute, astăzi, la Galaţi. Traian Băsescu şi Elena Udrea, printre invitaţi

Nuntă fastuoasă pentru Lucian Bute, astăzi, la Galaţi. Traian Băsescu şi Elena Udrea, printre invitaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Invitaţi de seamă, meniu generos, costum de gală şi artişti cunoscuţi sunt ingredientele celui mai important eveniment din viaţa boxerului gălăţean


Gata cu burlăcia pentru cel mai titrat boxer român la ora actuală, gălăţeanul Lucian Bute. Aşa cum a spus şi sportivul născut în Pechea în dese rânduri: „A venit timpul să mă aşez la casa mea”. După ce a făcut cununia civilă la Buşteni, pugilistul şi Elena Aprozeanu se vor cununa religios, astăzi, la Galaţi, la Biserica Sfinţii Împăraţi, în jurul orei 17.00.

Naşii celor doi miri sunt Emanoil Savin, primarul din Buşteni, şi soţia acestuia. „E o mare onoare pentru mine să fiu naşul de cununie al lui Lucian. E un băiat extraordinar şi îmi face deosebită plăcere”, a spus Emanoil Savin, unul dintre cei mai buni prieteni ai pugilistului.

Apoi, Bute aşteaptă peste 450 de invitaţi la hotelul Viva, de la marginea oraşului, închiriat în totalitate pentru petrecerea nunţii, organizată într-un cort fastuos, amplasat pe locul terenurilor de tenis din incinta hotelului.

Printre invitaţi sunt aşteptaţi preşedintele ţării, Traian Băsescu, fostul ministru al turismului, Elena Udrea, care l-a sprijinit pe Bute în organizarea galei de box de la Bucureşti din urmă cu doi ani, dar şi Marius Stan, actualul primar al Galaţiului. În plus, sunt aşteptaţi foarte mulţi invitaţi din Canada, ţara în care s-a dezvoltat Lucian Bute ca boxer profesionist.

Costum de 2.500 de euro

Pugilistul gălăţean şi-a ales un costum realizat special pentru nunta de astăzi, de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri români, Alexandru Ciucu, cel care se ocupă şi de ţinutele reprezentanţilor Casei Regale a României. Bute a contribuit şi el la modelul costumului, care l-a costat în jur de 2.500 de euro. Costumul cuprinde o redingotă neagră cu revere din brocart, pantalon negru şi două cămăşi albe, una de zi şi una pentru seară. De asemenea, la gât va purta lavalieră ziua, iar seara va trece la papion.

Meniu variat, fără fiţe

Pentru nunta la care participă 450 de invitaţi din toate colţurile lumii, meniul va fi unul variat, atât cu produse europene, cât şi cu tradiţionale, din dorinţa lui Bute de a mulţumi pe toată lumea prezentă la eveniment. Vor fi servite brânzeturi italiene, fructe de mare, salate exotice, preparate din vânat, turnedo de vită Rossini, dar şi sărmăluţe în cuib de mămăligă, peşte de Dunăre şi vin românesc.

De prepararea meniului s-a ocupat chef Dan Preda. „Am încercat să punem de toate, pentru toţi invitaţii. Poate că toată lumea se aşteaptă la fiţe, dar se ştie că Lucian Bute este un tip modest. Vom încerca să-i mulţumim pe toţi invitaţii printr-un meniu variat”, a spus chef Preda.

„Meniul” muzical va fi compus din trupa Provincialii şi cântăreaţa de muzică populară Mioara Velicu, dar sunt aşteptate şi alte surprize.

Altfel, duminică, a doua zi după nuntă, este programată o croazieră pe Dunăre, la care să participe mirii împreună cu apropiaţii familiei.

Citit 5474 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2013 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.