Astăzi, zi de sărbătoare pentru oţelari: Generaţia lui Tănase joacă în competiţia suporterilor

Astăzi, zi de sărbătoare pentru oţelari: Generaţia lui Tănase joacă în competiţia suporterilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cupa Peluza Sud celebrează într-un mod inedit cea de-a şaptea ediţie a competiţiei, avându-i printre invitaţi pe o mare parte dintre fotbaliştii Oţelului din generaţia anilor '90, plus Gabriel Viglianti (în echipa celor de la Dunărea Bătrână), cel mai important jucător străin din istoria roş-alb-albaştrilor.

„Încercăm să păstrăm tradiţia competiţiei, iar de această dată vom avea şi invitaţi speciali, generaţia Oţelului din anii '90 plus Viglianti. Din păcate, cei din conducerea clubului nu le acordă atenţia necesară fostelor glorii, în afară de Viglianti niciunul nu se mai regăseşte în organigrama clubului. Vrem să păstrăm viu spiritul Oţelului. Va fi o adevărată onoare pentru noi să ne aflăm pe acelaşi teren cu cei care practic ne-au făcut să ne ataşăm atât de mult de culorile roş-alb-albastre”, a spus Valentin Comănescu, unul dintre organizatorii competiţiei.

Invitaţia suporterilor pentru cei din generaţia anilor '90 a fost primită cu entuziasm, iar Tănase, Tofan şi compania vor forma o echipă în Cupa Peluza Sud.

„Am fost anunţat de cei de la Peluza Sud şi mi-a surâs ideea de a forma o echipă. Ne-am strâns o mare parte dintre cei din generaţia anilor '90. Noi întotdeauna am fost uniţi, doar că n-am reuşit să ne mai strângem la acţiuni de acest gen atât de des pe cât am fi dorit. Va fi plăcut să ne revedem într-un asemenea cadru şi vom putea să discutăm de vremurile noastre frumoase din trecut”, a spus Viorel Tănase, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria Oţelului, cel care a luat legătura cu majoritatea dintre cei din generaţia anilor '90.

Primul meci, Oţelul '90 contra Dunărea Bătrână, va începe de la ora 18,00, la terenul de lângă gară, deţinut de Ion Viorel.

Citit 1518 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.