Pariurile zilei: Suntem în formă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce acum nu multă vreme am prins o cotă de 3,40 la un meci din Lituania, la ponturile de joi am mai bifat o super-cotă,  3,30 la victoria celor de la VPS, în deplasare cu Lathti. Oaspeţii au câştigat cu 2-0 şi nu ne-au trădat încrederea acordată. Ba mai mult, ne-a ieşit şi celălalt pont oferit, la o cotă de 1,70. Tot în Finlanda, HJK a câştigat cu 6-0.

 

Krujoa - Atlantas HX (cotă 3,30) sau 2 (cotă 1,65)

 

Atlantas a mers fără greşeală până acum în deplasări: şapte victorii din şapte posibile. În fiecare din cele şapte victorii a câştigat la un gol diferenţă, aspect pe care încercăm să-l speculăm, aşa cum am făcut-o şi în urmă cu două etape. De partea cealaltă, Krujoa e o formaţie care nu joacă rău acasă, dar are o formă slabă şi se află mai aproape de zona retrogradării decât de cea din faţă. Atlantas e pe locul 2 şi ţinteşte toate punctele pentru a ţine pasul cu liderul Zalgiris.

 

Elverum - Sandefjord 2 (cotă 1,65)

 

Una dintre candidatele la promovare, Sandefjord, are nevoie de toate punctele din deplasarea cu ultima clasată Elverum, pentru a rămâne în plutonul fruntaş. Elverum nu doar că e ultima clasată, n-a câştigat niciodată în acest sezon pe teren propriu, în timp ce Sandefjord e a doua cea mai bună echipă din serie când vine vorba de puncte aduse din deplasare. Oaspeţii stau foarte bine şi la formă, cu patru victorii şi o remiză în ultimele cinci partide. De partea cealaltă, în acelaşi interval, Elverum a pierdut patru partide şi a făcut un egal.

Citit 3848 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.