Pariurile zilei: Ponturi consistente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Brann – Sandnes 1 (cotă 1,60)

 

Brann a început perfect sezonul în meciurile de pe teren propriu, având şapte victorii din tot atâtea partide. Chiar dacă au avut şi adversari mai dificili decât Sandnes, Brann a câştigat de fiecare dată. Ba mai mult, a ajuns şi la un golaveraj impresionant: 15-2. De altfel, toate punctele din clasament au fost cucerite acasă. De partea cealaltă, Sandnes nu are un bilanţ prea grozav în deplasări, iar per total, ocupă ultimul loc în clasament.

 

Stromsgodset – Tromso 1 (cotă 1,60)

 

Liderul din Norvegia, Stromsgodset, are nevoie de toate punctele în meciul cu Tromso pentru a-şi menţine primul loc, având în vedere că principala contracandidată, Rosenborg, e la două puncte distanţă. Stromsgodset s-a descurcat admirabil până acum pe teren propriu, cu şase victorii şi o remiză în cele şapte partide disputate. De partea cealaltă, Tromso a pierdut ultimele trei deplasări şi n-are nicio victorie înregistrată în meciurile de afară, astfel că devine tot mai puţin probabil să izbutească să scoată vreun punct tocmai pe terenul liderului.

 

Honka – Jaro 1 (cotă 1,60)

 

Ne-a adus câştiguri frumoase Honka până acum, cu victorii în meciuri la care era cotată la o valoare de multiplicare mai mare de 2. De această dată, misiunea gazdelor pare chiar mai uşoară, Jaro având patru eşecuri în şapte partide disputate pe teren străin. Honka e specialistă la jocurile de acasă, cu şase meciuri câştigate din şapte posibile. În clasamentul general, Honka e pe locul secund, la egalitate de puncte cu primul loc ocupat de HJK, în timp ce Jaro e pe locul şase din 12 echipe câte numără campionatul finlandez.

Citit 3013 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.