Pariurile zilei: Succes semnificativ pentru rubrica de ponturi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că ne aflăm în plină pauză competiţională, am reuşit să atingem cifre foarte bune de profit în ultimele zece zile, cu 19 ponturi corecte din totalul de 25, procentaj de 76%, ceea de demonstrează că am fost inspiraţi când am înlocuit tipul pontului, trecând de la "biletul zile" ce includea mai multe evenimente cumulate, pe meciuri pariate individual. De precizat că niciun pont din cele oferite nu s-a aflat la o valoare de multiplicare mai mică de 1,50, ceea ce înseamnă profit de cel puţin jumătate din suma investită la pariurile luate individual.  De altfel, printre cele şase ponturi care n-au ieşit au fost şi câteva încercări mai îndrăzneţe, de genul victoria Angliei la U20 contra Chile, la cotă 2,90. Ultima ispravă a fost în weekend, cu trei ponturi la cote de 1,60, toate câştigătoare şi chiar fără emoţii: Honka – Jaro 4-2, Brann – Sandness 6-1 şi Stromsgodset – Tromso 3-1.

Printre ponturile câştigătoare oferite în luna iunie se numără şi două cote de peste 3, ceea ce nu-i deloc de lepădat.

Tinerii „Furia roja”

Spania U20 – Mexic U20 1 (cotă 1,60)

Faza optimilor de finală a Campionatului Mondial Under 20 n-ar trebui să ne mai pregătească surprize, după ce am văzut deja calitatea echipelor în grupele de calificare. Spania U20 a defilat în grupă, obţinând punctaj maxim cu adversari demni de luaţi în seamă. Chiar dacă spaniolii erau calificaţi după victoriile cu SUA şi Ghana, au reuşit să câştige şi ultimul meci din grupă, cel contra Franţei. De partea cealaltă, reprezentativa similară a Mexicului s-a calificat gâfâind, după ce a pierdut cu Grecia şi Paraguay, formaţii mai slab cotate, şi a obţinut şansa de a evolua în optimi după succesul cu neînsemnata echipă a celor de la Mali. Spania, denumită şi furia roja, principala favorită la câştigarea turneului, n-ar trebui să aibă probleme cu o echipă ce a încheiat grupa de calificare în spatele Greciei şi a Paraguayului.

 

Young Boys – Dinamo Moscova 2, la egal se rambursează banii (cotă 1,63)

Cu toate că nu e indicat să aruncăm cu bani pe partide amicale, de această dată ne face cu ochiul un meci tentant şi facem o excepţie. Echipa lui Dan Petrescu e sensibil favorită la casele de pariuri contra elveţienilor de la Young Boys. Valoric, lotul celor de la Dinamo Moscova e peste cel al adversarului de astăzi, iar cota oferită ne permite un artificiu. Jucăm ceva mai prudent şi în loc de 2,40 la victorie, ne alegem cu o cotă de 1,63 pentru un succes al ruşilor, dar în caz de egalitate ne luăm banii înapoi. De menţionat că Dinamo Moscova n-a pierdut niciun amical până acum, iar Young Boys vine după un sezon deloc reuşit, încheiat pe locul şapte din zece echipe.

Citit 3200 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2013 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.