Pariurile zilei: Weekendul revenirii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Portuguesa – Cruzeiro pauză X (cotă 2,20)

 

Cei care ne urmăresc rubrica de mai multă vreme ştiu cât de mult am profitat de pe urma egalurilor de la pauză la meciurile celor de la Portuguesa. Campionatul în Brazilia s-a reluat de o bună bucată de vreme şi deja gazdele şi-au intrat în mână. În patru din cele cinci partide disputate până acum Portugesa a intrat cu egal la pauză, chiar la ultimul meci de acasă, contra unei candidate la titlu, Fluminese, a fost 1-1. Partea şi mai bună e că nici Cruzeiro nu s-a lăsat mai prejos, cu trei rezultate de egalitate la pauză în ultimele trei partide.

 

Bodo/Glimt – Fredrikstad 1 (cotă 1,65)

 

Liderul autoritar din liga secundă a Norvegiei, Bodo/Glimt, n-are nici un motiv să se oprească din seria fantastică de victorii. Cu zece victorii din 14 partide, gazdele au cinci puncte avans în fruntea clasamentului şi trebuie să forţeze desprinderea faţă de plutonul urmăritoarelor. Ceea ce ne îndeamnă şi mai tare să mizăm pe succesul gazdelor e linia de clasament fără greşeală de pe teren propriu, cu şapte victorii din tot atâtea posibile.

 

Stabaek – Haugesund peste 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Nu ne îndepărtăm prea tare şi rămânem la liga secundă din Norvegia, acolo unde mizăm pe cel puţin trei goluri înscrise la meciul dintre Stabaek şi Haugesund. Gazdele au nouă din 14 partide cu cel puţin trei goluri, iar Haugesund stă chiar mai bine, cu 11 din 14. Mai mult, ambele au avut minimum trei goluri în meci în patru din ultimele cinci partide disputate.

Citit 3171 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.