Pariurile zilei: Din nou cu Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Tiraspol – Skonto Riga 1 (cotă 2,30)

Chiar dacă pare un meci echilibrat din turul I preliminar al Europa League, moldovenii de la FC Tiraspol sunt favoriţi în faţa celor de la Skonto Riga, mai ales prin prisma faptului că evoluează pe teren propriu, acolo unde au fost invincibili în campionat. Ba mai mult, moldovenii au reuşit să câştige la cel puţin două goluri diferenţă majoritatea partidelor din campionat. Cu toate că e un meci dificil, merită să încercăm 1 solist la o cotă de 2,30.

 

Hibernians – Vojvodina sub 3,5 goluri (cotă 1,55)

Sârbii de la Vojvodina au de îndeplinit, cel puţin după calculele hârtiei, o misiune facilă în primul tur din Europa League contra maltezilor de la Hibernians. Vojvodina s-a remarcat sezonul trecut în Serbia prin partide cu puţine goluri, în timp ce maltezii au reuşit să se organizeze mai bine din punct de vedere tactic, reuşind, atât la nivelul echipei naţionale, cât şi la echipe de club, să limiteze proporţiile înfrângerilor. Pentru mai puţin de patru goluri înscrise, Vojvodina n-are nevoie de o victorie atât de clară încă din tur, primim o cotă foarte bună, de 1,55.

 

Drogheda – Malmo 2 (cotă 1,50)

Oaspeţii de la Malmo CF sunt îndreptăţiţi să creadă în victorie pe tărâm irlandez din mai multe motive. În primul rând, valoarea superioară a lotului, plus cea a campionatului din care provine. Apoi, de ţinut cont că suedezii sunt în plin sezon, spre deosebire de cei de la Drogheda.

Citit 2915 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.