Pariurile zilei: Orientaţi către câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Honefosss – Brann 1, la egal se rambursează banii (cotă 1,64)

Chiar dacă diferenţa din clasament dintre cele două echipe e destul de mare, Brann a câşitgat toate meciurile de pe teren propriu, dar în acelaşi timp le-a pierdut pe toate din deplasare. Honefoss nu s-a descurcat prea grozav până acum, dar a smuls două victorii pe teren propriu. Dacă Brann îşi continuă linia de rezultate de până acum, n-avem cum să ieşim în pierdere. Mizăm prudent şi în caz de egalitate ne primim banii înapoi.

 

Haiti – Honduras 2 (cotă 1,65)

Honduras e pe cai mari după ce a prins şi ultimul Campionat Mondial, în 2010, când a fost în grupă cu Spania, Elveţia şi Chile. De partea cealaltă, Haiti e cea mai slab cotată echipă a grupei de calificare din zona Americii de Nord şi Centru. Pentru a spera la calificare Honduras trebuie să câştige, iar faptul că are câţiva jucători în campionate importante din Europa poate fi decisiv.

 

Magdeburg – Dortmund H2 (cotă 1,55)

Borussia şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon şi are de disputat un meci amical cu Magdeburg. Singurele absenţe din lotul celor de la Dortmund faţă de anul trecut sunt Gotze şi Santana, care au părăsit echipa, înlocuiţi cu Sokratis şi Aubameyang. Singurul obiectiv al celor de la Magdeburg pentru acest joc ar trebui să fie limitarea diferenţei de scor, având în vedere forţa ofensivă incredibilă a Borussiei.

Citit 2814 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2013 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.