Suporterii Oţelului au ieşit din nou în stradă

Suporterii Oţelului au ieşit din nou în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În jur de 200 de suporteri ai roş-alb-albaştrilor au participat la marşul de protest din această seară, pe traseul hotel Dunărea – Casa de Cultură a Sindicatelor. Fanii au protestat la adresa patronului FC Oţelul, Dan Grigore Adamescu şi a companiei pe care o controlează, The Nova Group (TNG).

Cu un banner „Oţelul liber” în faţă, cei 200 de suporteri au parcurs ruta marşului scandând în repetate rânduri împotriva TNG-ului şi a celui care controlează firma ce deţine pachetul majoritar de acţiuni al Oţelului: „Adamescu, TNG, vă rupem picioarele”, „Oţelul nu moare”, „Oţelul suntem noi”, „Adamescu, eşti o mizerie”, „Ne vom uni suporteri toţi şi vom scăpa clubul de hoţi”.

Fanii gălăţeni au spus că nu se vor opri aici şi vor continua protestele atât timp cât este nevoie până când clubul va avea parte de linişte. „Nu mai suportăm să vedem zi de zi scandaluri despre echipa noastră favorită, Oţelul e un patrimoniu al oraşului şi vrem să redevenim ceea ce am fost în trecut. Nu punem preţ pe performanţă, ci pe linişte. Nu ne vom opri până nu vom reuşi să scoatem clubul din ghearele celor care vor răul clubului”, a spus Leonard Gâbu, unul dintre liderii suporterilor.

Acţiunea din această seară nu a fost singulară, fiind al treilea protest în stradă al fanilor gălăţeni în mai puţin de două săptămâni. 

Citit 1334 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.