Pariurile zilei: Miza Supercupelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Steaua – Petrolul ambele marchează (cotă 1,60)

 

La ultima întâlnire din campionat cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, în urmă nu cu foarte multă vreme, astfel că rezultatul meciului de atunci, disputat tot pe Arena Naţională, poate fi considerat relevant. Fiind un meci cu trofeul pe masă, de totul s-au nimic, în cazul în care una dintre cele două echipe deschide scorul, atunci cealaltă nu mai are nimic de pierdut şi e forţată să egaleze. 

 

Chernomoret – Şahtior H2 (cotă 1,55)

 

Supremaţia Şahtiorului din Ucraina nu poate fi pusă la îndoială de nimeni, mai ales de Chernomoreţ Odessa, formaţie ce a încheiat sezonul trecut la o distanţă imensă de puncte faţă de formaţia antrenată de Mircea Lucescu. Brazilienii lui „Il Luce” câştigă trofee pe bandă rulantă şi au toate şansele să o facă la o diferenţă de cel puţin două goluri în meciul cu Chernomoreţ sin Supercupă, cum s-a întâmplat şi în finala Cupei Ucrainei, disputată la finalul unii mai, când Şahtior s-a impus cu 3-0.

 

Ludogorets – Beroe 1 (cotă 1,70)

 

Ludogorets, campioana Bulgariei, porneşte ca mare favorită în duelul din Supercupă cu Beroe, cea care a câştigat cu multă şansă Cupa Bulgariei. În campionat, Beroe a încheiat sezonul la mijlocul clasamentului, iar diferenţa de valoare dintre cele două loturi este evident în favoarea echipei la care joacă şi românul Cosmin Moţi, Ludogorets.

Citit 3103 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.