Pariurile zilei: Risc asumat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Juan Aurich – San Martin 1 (cotă 1,60)

 

Cu toate că nu se află în cea mai bună formă în sezonul actual, Juan Aurich, un club de tradiţie din Peru, porneşte ca mare favorită în compania ultimei clasate, San Marino. Juan Aurich s-a descurcat destul de bine pe teren propriu, cu şase victorii din 11 partide şi golaveraj de 15-8. De partea cealaltă, San Martin are doar două victorii în deplasare din cele 11 jocuri.

 

Balestier – Harimau Muda 1 (cotă 1,80)

 

În criză de alte meciuri ne orientăm către partide din Singapore, acolo unde am dat peste un joc tentant pentru pariori. Harimau Muda nu se descurcă deloc prin deplasări, pierzând patru din cele şase deplasări. De partea cealaltă, gazdele şi-au câştigat de cinci ori partidele de pe teren propriu, fiind pe locul trei într-un clasament al punctelor obţinute acasă. Şi în classamentul general Balestier stă mai bine decât Harimau Muda, având patru puncte avans.

 

Salzburg – Schalke 2 (cotă 1,80)

 

Nemţii sunt serioşi chiar şi în amicale, astfel că valoarea superioară a celor de la Schalke ar trebui să se simtă din plin în meciul cu austriecii de la FC Salzburg. Schalke nu doar că n-a pierdut niciun jucător important, ba chiar a şi fost activă pe piaţa transferurilor, astfel că sunt premizele unei victorii. Ne asumăm riscul partidelor fără miză, dar ne-a şi ieşit de cele mai multe ori până acum.

Citit 3615 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2013 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.