Debandada continuă la clubul Oțelul/ Bucureştiul este noua casă a echipei fanion a Galațiului
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Debandada continuă la clubul Oțelul/ Bucureştiul este noua casă a echipei fanion a Galațiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea gălăţeană şi-a mutat sediul social în Capitală, de ieri au fost mutate toate documentele şi calculatoarele, iar de astăzi şi personalul administrativ


Veştile îngrijorătoare pentru fanii Oţelului curg pe zi ce trece. După avalanşa de datorii neplătite către terţi, salarii întârziate la jucători şi intrarea în insolvenţă, clubul roş-alb-albastru şi-a mutat sediul social la Bucureşti şi începe să se îndepărteze tot mai mult de Galaţi. Ieri a avut loc o acţiune de mutare a tuturor dosarelor de la sediul clubului, de la baza „Siderurgistul”, la Bucureşti. De astăzi, toţi cei din stafful administrativ trebuie să se prezinte la serviciu, tot în Capitală, fiind mutat tot personalul. Astfel, a mai rămas un singur pas până se va ajunge la scenariul mutării Oţelului la Chiajna sau Voluntari, aşa cum s-au lansat zvonuri în ultima vreme.
Ultimul exemplu de club din România care a jucat în altă parte faţă de sediul social e FC Astra, care apoi s-a mutat şi cu echipa de la Ploieşti la Giurgiu. Asemănările merg mai departe, având în vedere că atât Astra, cât şi Oţelul, au patroni aflaţi în topul celor mai bogaţi zece români.
Pe de altă parte, Remus Pascu, directorul executiv al FC Oţelul, a declarat că nu este nimic în neregulă cu mutarea actelor la Bucureşti. „Au fost ridicate toate dosarele pentru a fi puse la dispoziţia administratorului judiciar. Sediul social al clubului e la Bucureşti şi trebuie să ne supunem. Toţi cei care nu se ocupă de partea sportivă, ci de contabilitate sau ce ţine de partea de birouri se vor muta la Bucureşti. Nu trebuie să fie nimeni îngrijorat de echipele Oţelului. Chiar sunt mândru că avem echipe, nu doar o echipă, aşa cum e cazul echipei feminine a clubului”, a spus Remus Pascu.

Îngrijirea gazonului se va face prin telefon

Unul dintre cei vizaţi pentru a-şi desfăşura munca la Bucureşti este şi Gelu Popescu, administratorul stadionului „Oţelul”, cel care se ocupă şi de gazonul de pe terenul de joc. Chiar dacă momentan se află în concediu, treaba lui Gelu Popescu e imposibil de efectuat de la Bucureşti. De altfel, unul dintre îngrijitorii de la stadion s-a plâns de măsurile luate de cei din conducere în ultima perioadă. „N-au mai dat nici un ban de trei luni pentru gazon, păcat de teren, că e bătaie de joc să-l lăsăm aşa. Mai rămâne să se facă îngrijirea lui prin telefon, dacă se duce şi Gelu Popescu la Bucureşti şi s-a terminat cu totul”, a spus unul dintre cei care se ocupă de îngrijirea gazonului de la stadionul „Oţelul”.

Sechestru ridicat şi promisiuni de salarii

Conducerea FC Oţelul a semnat un comunicat pe site-ul oficial al clubului în care anunţă că sechestrul ANAF a fost ridicat şi că în curând se vor plăti salariile către jucători. „Conducerea Fotbal Club Oţelul Galaţi doreşte să aducă la cunostinţa suporterilor că, în urma eforturilor depuse, a fost ridicat sechestrul asigurător instituit de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală a Finanţelor Publice din Galaţi, pe conturile clubului. Totodată, în următoarea perioadă de timp vor fi achitate salariile, precum şi alte debite, pentru că ne dorim o funcţionalitate adecvată şi susţinută a echipelor noastre participante în competiţii”, se arată în comunicatul Oţelului.

Citit 1732 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 19:48

7 comentarii

 • postat de re-atiai drea...
  Miercuri, 17 Iulie 2013 23:33
  ma bucur din suflet ca dispare aceasta jalnica echipa otelul galati
  exact cum spunea cineva mai sus
  te-ai dreaqu de moldoveni prosti si comunisti,na, ca v-o fura si p-asta .
  va pute cakatu de javre si haite peste tot,de cum intri in imputitura asta de oras si mai va vroiati si cu echipa de futbol
  re-ati-ai dre........
  0
  0
  Raportează
 • postat de Silviu
  Miercuri, 17 Iulie 2013 17:30
  Pai normal ca n-o sa mai avem nici echipa, nici gazon, nimic, cu asa presedinte papa-lapte cum e amatorul N. Raducan. Fa si tu ceva, daca nu da-ti demisia si pleaca!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Shmen Stanica
  Miercuri, 17 Iulie 2013 13:42
  Ti-ai dreaku' de moldoveni ca v-a tras-o cocalarul de Stanica,v-a facut shmen....sarmelor :))))))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de prezent
  Miercuri, 17 Iulie 2013 10:50
  Galatiul este PREA MIC pentru o echipa de fotbal...Asta dovedeste ca adevaratele tunuri se dau la capitala :)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius Stanica
  Miercuri, 17 Iulie 2013 08:56
  cu o echipa de fotbal in minus este un mare plus pentru orasul Galati !

  MAI BINE !

  M-am saturat sa dea primaria bani pentru echipa otelul numai asa ca.. .e galateana...

  cu aceiasi bani se puteau face ceva pentru INFRASTRUCTURA ACESTUI ORAS
  sau macar cu copii acestui oras !

  decat sa dau bani la clubul otelul din banii primariei, mai bine as da DIN PARTEA PRIMARIEI GALATI 200 euro pentru fiecare noi casatoriti !!

  Sunt satul de idiotenii de genul cluburi de fotbal, gale de box unde se arunca cu bani "fara numar, fara numar" dar nu sunt in stare sa avem un bazin acoperit pentru cetatenii Galatiului - culmea oras la Dunare, Siret si Prut !!!!!!!
  ce sa mai zic de o sala de sport functionala !

  orasul idiotilor - Galati
  0
  0
  Raportează
 • postat de viitorul
  Miercuri, 17 Iulie 2013 07:57
  ba sandu, da-ti foc, vrei sa-ti dea lumea voturi prin click. alo viata libera asta e spam.
  otelu' poate sa se mute in bulgaria.
  0
  0
  Raportează
 • postat de sky
  Miercuri, 17 Iulie 2013 07:10
  asta a fost si tactica patronului cind te duci sa protestezi la poarta stadionului chiar nu mai ai la cine luati brendul clubului si faceti alta echipa cu alti patroni sa ramina aceiasi jucatori
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.