Pariurile zilei: Alternăm pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Malmo – Hibernian 1 (cotă 1,50)

 

Preliminariile din Europa League ne scot la iveală câteva meciuri interesante de pariat, la cote destul de bune. Spre exemplu, Malmo, fostă campioană a Suediei în urmă cu puţin timp, joacă împotriva scoţienilor de la Hibernian. În Scoţia e cunoscută situaţia de toată lumea, că în afară de Celtic nu mai există nici un alt club de primă ligă care să poată pune probleme în Europa. Ultima oară când Malmo a jucat contra scoţienilor a fost chiar cu Celtic, în Liga Campionilor, când suedezii au trecut mai departe.

 

Tromso – Inter Baku 1 (cotă 1,70)

 

Echipele din Norvegia, aşa cum e cazul lui Tromso, joacă întotdeauna mult mai bine pe teren propriu decât în deplasare. Cu toate că fotbalul din Azerbaidjan a evoluat, totuşi Inter Baku nu e chiar o echipă de top şi ar fi chiar o surpriză să poată pleca neînvinsă din Norvegia. Tromso e o obişnuită a preliminariilor din Europa League, devenind în ultima perioadă o echipă de top din Norvegia.

 

Hannover – West Brom peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Alternăm meciurile alese pentru astăzi şi trecem de la Europa League la partide amicale. Întotdeauna când se întâlnesc nemţii cu englezi ies scântei, chiar şi în partide amicale, aşa cum e cazul duelului dintre Hannover şi West Brom. Mai ales că Hannover e recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune echipe din Germania, atunci când vine vorba de meciuri cu minimum trei goluri înscrise. E genul de echipă care şi ia şi dă, cu atât mai mult acum, când e vorba de o partidă amicală.

Citit 2368 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.