Pariurile zilei: Cu oaspeţii în prim-plan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Shirak – Partizan 2 (cotă 1,50)

 

Cu toate că fotbalul a evoluat în ceea ce priveşte echipa naţională a Armeniei în ultima vreme, la nivelul echipelor de club se află în sens invers. Campioana Shirak nu poate emite pretenţii prea mari în faţa sârbilor de la Partizan, care nu-şi mai permit să rateze intrarea în grupele Ligii Campionilor de pe culoarul campioanelor, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane.

 

Sligo – Molde 2 (cotă 2,00)

 

Poate că n-a început prea bine campionatul în Norvegia, dar Molde îşi poate lua revanşa în Liga Campionilor, acolo unde dă peste un adversar accesibil, cel puţin teoretic, Sligo (Irlanda). De regulă, în cupele europene, echipele din Irlanda sunt accesibile, astfel că Molde, cu pretenţii de grupe UCL, ar trebui să se impună din primul tur. În plus, avem o cotă ofertantă pentru un succes al oaspeţilor.

 

FC Ural – ŢSKA Moscova 2 (cotă 1,50)

 

A început campionatul şi în Rusia, iar campionii de la ŢSKA Moscova au o misiune uşoară încă din prima etapă, jucând cu una dintre nou promovate, FC Ural. Sezonul trecut ŢSKA a fost cea mai bună echipă din deplasare, aşa reuşind să se distanţeze faţă de celelalte echipe din plutonul fruntaş. Astfel, având secretul succesului bine cunoscut, ŢSKA ar trebui să nu aibă probleme pe terenul unei formaţii care nu pare să aibă un viitor prea strălucit în prima ligă.

Citit 2666 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.