Plan de reorganizare la Oţelul: "Buzunarele nu mai sunt goale"

Plan de reorganizare la Oţelul: "Buzunarele nu mai sunt goale"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intrarea în insolvenţă a FC Oţelul presupune o revizuire totală a cheltuielilor. Printre cei afectaţi ar putea fi şi jucătorii, ale căror salarii s-ar putea micşora în consecinţă. Totuşi, managerul general, Narcis Răducan, a dat asigurări că se încearcă tot posibilul pentru ca jucătorii să nu fie afectaţi, ba mai mult, s-a mai plătit chiar ieri un salariu restant.

„S-a mai plătit un salariu, a mai rămas doar o lună restanţă, ceea ce nu e grav, având în vedere situaţia de la toate cluburile din Liga I. Buzunarele nu mai sunt atât de goale. Odată cu insolvenţa ne-am făcut un plan de reorganizare fără să afectăm jucătorii. În proporţie de 90% ei nu vor fi afectaţi. Oţelul nu se mută la Chiajna sau în altă parte, ci continuă la Galaţi aşa cum poate”, a spus Răducan.

De asemenea, pentru a contribui la planul de reorganizare e luată în calcul şi varianta vânzării de jucători. Pe de altă parte, conform managerului general al FC Oţelul, vor fi aduşi şi alţi fotbalişti noi pentru a completa lotul.

„Sunt discuţii pentru Neagu şi Iorga cu mai multe cluburi, inclusiv Steaua, dar nimic oficial momentan. Când vom avea o propunere oficiala proporţională cu valoarea jucătorilor atunci îi vom lăsa să plece. Aşa ne vom ajuta şi cu reorganizarea. Încă nu ne-am luat gândul de la transferuri, până la ora jocului vor veni doi-trei jucători, iar cel puţin unul dintre ei ar putea fi şi folosit în primul meci”, a adăugat Răducan.

Badea a renunţat la Sipovici

Antrenorul Ionuţ Badea a anunţat că a renunţat la serviciile fundaşului central Enes Sipovici, chiar dacă postul pe care evoluează bosniacul este unul vulnerabil momentan la Oţelul, după plecarea lui Benga la Petrolul. În schimb, va fi păstrat în lot Robert Moglan, un fundaş central de doar 16 ani, care e deja urmărit de mai multe cluburi din Europa. „Sipovici nu va face parte din lot, dar va fi Moglan, un fotbalist foarte tânăr în care am mare încredere”, a spus Badea, care, pe lângă Moglan, îi mai are la dispoziţie pentru postul de fundaş central pe Costin, Sîrghi şi Mişelăricu.

Obiectiv îndrăzneţ

Atât antrenorul Ionuţ Badea, cât şi managerul Narcis Răducan, s-au declarat optimişti în şansele Oţelului din sezonul următor de a prinde un loc în prima parte a clasamentului.

„Realist vorbind, există un pluton fruntaş de echipe cu pretenţii la cupele europene, apoi sunt mai multe formaţii care sunt de mijlocul clasamentului, dar care pot produce surpriza. Printre acestea ne numărăm şi noi, nu suntem diferiţi de Dinamo sau Rapid”, a spus Răducan.

Oţelul va debuta în noua ediţie a Ligii I, luni, 22 iulie, de la ora 19.00, la Braşov, contra nou promovatei Corona.

Citit 1518 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.