Oţelul s-a înţeles cu doi jucători. Unul dintre ei are şanse mari să prindă meciul din prima etapă

Oţelul s-a înţeles cu doi jucători. Unul dintre ei are şanse mari să prindă meciul din prima etapă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După plecările din ce în ce mai numeroase din ultima vreme de la Oţelul a venit şi timpul achiziţiilor. Conducerea FC Oţelul s-a înţeles cu mijlocaşii Georgel Pungă (19 ani) şi Bogdan Gavrilă (21 de ani). Pentru primul dintre ei sunt şanse mari să prindă lotul pentru meciul de luni, cu nou promovata Corona Braşov, din prima etapă, dacă va fi legitimat în timp util.

Pungă a jucat ultima oară la CF Brăila, având 19 prezenţe pentru echipa din oraşul vecin în sezonul precedent, în care a reuşit să marcheze o singură dată. Postul său preferat este cel de mijlocaş stânga.

Cel de-al doilea jucător cu care Oţelul e aproape să cadă la pace pentru un transfer, Bogdan Gavrilă, are un CV mult mai interesant, fiind subiectul unui scandal între Dunărea şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu. Gavrilă a fost vândut în 2009 de fostul mare internaţional la AS Roma, de unde a şi izbucnit scandalul între cele două cluburi. Totuşi, tânărul fotbalist gălăţean n-a reuşit să se impună la Roma şi a fost cedat la Lecce, în liga secundă. Acolo s-a accidentat şi a fost nevoit să revină în România, unde a jucat la Chindia Târgovişte.

Atât Gavrilă, cât şi Pungă, au avut mai multe selecţii la echipele naţionale de juniori ale României. 

Citit 3976 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.