Oţelul riscă depunctarea la fel ca în sezonul precedent

Oţelul riscă depunctarea la fel ca în sezonul precedent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că situaţia prezentată de managerul general Narcis Răducan a părut a fi liniştitoare, lucuruile nu sunt chiar atât de simple când vine vorba de viitorul Oţelului în Liga I. Pe lângă un lot fragil şi întârzierile salariilor s-a mai ivit o problemă ce poate duce la o nouă depunctare a Oţelului, aşa cum s-a întâmplat şi ediţia precedentă de campionat, când gălăţenii au fost penalizaţi cu două puncte pentru neplata datoriilor către impresarul Ionel Codoban.

De această dată apare în prim-plan un jucător îndepărtat inexplicabil în iarnă de la Oţelul, francezul Bruce Inkango, golgheterul echipei în acel moment. Pe motivul unei accidentări Inkango a fost înlăturat, dar fără să-i fie plătite restanţele financiare. Inkango şi-a depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal, care i-a dat şi dreptate, iar până marţi Oţelul trebuie să achite toţi banii către francez. În caz contrar, o nouă interdicţie la transferuri şi o nouă depunctare e posibil să afecteze clubul roş-alb-albastru.

Altfel, după plecarea de la Oţelul, Inkango şi-a găsit repede echipă, în Bulgaria, la Cherno More Varna unde a reuşit să marcheze de patru ori în 11 partide, iar acum s-a transferat la Denizlispor în liga a doua din Turcia.

Citit 1659 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 13:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.