Grahovac este forţat să plece de la Oţelul, în locul său vine Boşneag

Grahovac este forţat să plece de la Oţelul, în locul său vine Boşneag
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Portarul cu care Oţelul a câştigat campionatul în 2011, Branko Grahovac, a reacţionat la ştirea publicată de www.viaţa-libera.ro, conform căreia a petrecut mult timp din noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club din oraş, spunând că în acel moment nu mai făcea parte din lotul echipei şi că nu mai este dorit de conducerea clubului. "Nu sunt cu adevărat în lotul echipei de o săptămână. N-am plecat şi nu vreau să plec, dar oamenii din conducere nu mă mai vor. Conducerea vrea să mă trimită la echipa a doua", a scris Grahovac pe o reţea de socializare de pe internet.

A stat două luni într-o locuinţă fără apă

Apoi, fotbalistul a detaliat o parte din problemele cu care se confruntă la echipă, spunând printre altele, că a fost nevoit să locuiască într-un apartamente în care timp de două luni nu a curs apa! “Narcis Răducan mi-a transmis în urmă cu şase zile că nu mă mai vrea la echipă. Mi s-a adus la cunoştință să-mi caut echipă, pentru că dacă rămân oricum nu o să mai joc. Eu nu mi-am găsit altă echipă, mai am contract încă doi ani și vreau să joc pentru Oțelul. În cantonamenutl din Anglia am ajuns cu patru zile întârziere din cauza celor din conducerea echipei, care nu au reușit să-mi facă rost la timp de viză. Clubul vrea să renunțe la toți jucătorii din fosta Iugoslavie și din acest motiv m-au trimis la echipa a doua. În apartamentul în care locuiam cu familia mea nu am avut apă timp de două luni de zile, apoi am fost obligat să mă mut la stadion. Vreau să locuiesc împreună cu soția și fetele mele, dar ele nu pot sta cu mine la stadion”, a declarat Grahovac pentru dunareabatrana.ro, site-ul suporterilor gălăţeni

Surse din interiorul echipei ne-au dezvăluit că lui Grahovac i-a fost înmânat de conducătorii clubului un document conform căruia este liber să semneze cu orice altă echipă care este dispusă să plătească suma de 50.000 de euro plus TVA. Aceleaşi surse susţin că vineri, când s-a făcut plata unuia dintre salariile restante, în contul lui Grahovac nu s-a virat nimic.

Branko Grahovac, care nu a fost inclus în lotul deplasat la Braşov pentru meciul de luni din prima etapă, ne-a declarat că are convingerea că absenţa sa nu va afecta potenţialul echipei, având încredere totală în ceilalţi portari din lot. “Suporterii să nu-şi facă griji, Cristi Brăneţ e portar foarte bun si cu el avem siguranţă la poarta noastră. Tadas (n.r. – Simaitis) e şi el foarte bun, portar tânăr care este viitorul echipei”, a precizat Grahovac.

Acesta a ţinut să transmită un mesaj către suporteri, pe care îi roagă să fie lângă echipă mai ales acum, când se trece prin momente foarte grele. “Nu vreau să plec şi orice se va întâmpla cu mine, Oţelul va rămâne în inima mea. Vreau să le spun suporterilor că îmi cer scuze încă o dată pentru ce am făcut atunci când am avut probleme cu ei şi să le spun că sunt cei buni din România. Nu avem aşa mulţi ca Steaua sau Petrolul, dar sunt suporteri adevăraţi, fără ei nu câştigam niciun trofeu. Acum sunt momente grele si echipa are nevoie de suporteri, staţi lângă echipă să o ajutaţi cât mai mult. Dacă va fi să fiu în tribună, vin şi eu lângă voi în Peluză să ne sprijinim echipa”, a mai adăugat Grahovac.

Portarul bosniac a venit la Oţelul la începutul anului 2010, evoluând pentru echipa gălăţeană în 107 partide (94 în campionat, 6 in Cupa României, 1 în Supercupă, 6 în Liga Campionilor). Cu Oţelul a câştigat campionatul şi Supercupa României în 2011.

Boşneag în locul lui Branko

Cei din conducerea Oţelului au pregătit deja un înlocuitor pentru Branko Grahovac, în condiţiile iminentei despărţiri de acesta. Noul portar urmează să fie Ionuţ Boşneag, care a mai lucrat cu antrenorul Ionuţ Badea la FC Argeş şi U. Cluj. Negocierile cu Boşneag, ultima dată la U. Cluj, sunt finalizate, înregistrarea transferului fiind posibil să se realizeze luni, chiar înaintea meciului cu cei de la Corona Braşov, din prima etapă a Ligii I, partidă programată la ora 19.00 (televizare Digisport).

Citit 2143 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.