Pariurile zilei: Cote atractive

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maribor - Birkirkara H1 (cotă 1,55)

 

Nimeni nu s-a aşteptat ca modesta Birkirkara din Malta să opună rezistenţă campioanei Sloveniei, Maribor. După 0-0 în prima manşă, Maribor are şi miza orgoliului nu doar a calificării. În ultimii ani, echipa slovenă a progresat foarte mult ca rezultate obţinute în cupele europene, drept dovadă prezenţa în grupele Europa League din ediţia precedentă.

 

Sao Paolo - Internacional 2, la egal pariul se rambursează (cotă 2,06)

 

Cu toate că e un club important în Brazilia, Sao Paolo a început mizerabil sezonul, aflându-se în zona locurilor de retrogradare. Situaţia e alarmantă pentru Sao Paolo în special la partidele de pe teren propriu, acolo unde a pierdut patru din cele cinci partide disputate. Mai exact, chiar ultimele patru dispute de acasă. De partea cealaltă, Internacional e clasată în zona echipelor fruntaşe şi n-a pierdut niciun meci până acum în deplasare. Pentru o cotă de 2,06 primită la victoria oaspeţilor, ne permitem ca în caz de egalitate să ne primim banii înapoi.

 

Panama - Mexic 2 (cotă 1,95)

 

În semifinalele Gold Cup, Mexic, una dintre marile favorite la câştigarea turneului, are de trecut de Panama, o naţională pe care a antrenat-o şi Mihai Stoichiţă în trecut, fără standarde prea înalte. O echipă mai mult de amatori încearcă să-i ţină piept uneia dintre cele mai mari forţe fotbalistice ale zonei, astfel că, şi în condiţiile în care lipsesc câţiva jucători importanţi la mexicani, la cota de 1,95 n-avem cum să nu mizăm pe o victorie a favoriţilor.

Citit 2674 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.